Home Stiri mondene Este sau nu căsătorită în secret Mădălina Ghenea? Modelul a făcut primele declarații

Este sau nu căsătorită în secret Mădălina Ghenea? Modelul a făcut primele declarații

de negriuelena

Mădălina Ghenea, în vârstă de 31 de ani, este renumită pentru frumusețea sa, dar și pentru relațiile pe care le-a avut cu bărbați celebri.

De-a lungul anilor s-au făcut diverse speculații cu privire la starea ei civilă, dar abia acum modelul a dat cărțile pe față.

Bruneta este activă pe conturile sale de socializare, în special pe Instagram, unde, uneori, le mai răspunde fanilor în legătură cu diverse curiozități pe care le au despre ea.

Recent, aceasta a fost întrebată despre căsătorie, iar cu această ocazie a pus capăt zvonurilor conform cărora se căsătorise în secret.

Mădălina Ghenea a făcut primele declarații în acest sens, precizând că nu a fost căsătorită și este hotărâtă să nu facă marele pas.

Aceasta a argumentat răspunsul său, explicând că nu crede în această instituție, cea a căsătoriei.

„Nu am fost căsătorită niciodată și nu cred că o voi face vreodată. Sincer, nu cred în instituția căsătoriei”, i-a răspuns Mădălina Ghenea unui fan.

Modelul a făcut lumină și în ceea ce privește alte detalii mai puțin cunoscute despre ea, și anume despre câte kilograme cântărește în prezent.

Aceasta a spus pe Instagram Stories că la înălțimea pe care o are, 1,80 m, cântărește 54 de kilograme.

Mădălina Ghenea a fost întrebată și care sunt produsele ei de frumusețe preferate și, spre surprinderea tuturor celor care se așteptau să primească denumiri ale unor branduri de lux, aceasta a dezvăluit că folosește uleiul de cocos, deoarece îl consideră bun la orice…

Sursa: libertatea.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!