Home Stiri mondene Familia Alinei Pușcaș a fost pusă în pericol

Familia Alinei Pușcaș a fost pusă în pericol

de Clara

Alina Pușcaș a tras o sperietură soră cu moartea, atunci când un urs a intrat în curtea în care se aflau copiii ei. Plecată într-o scurtă vacanță alături de soțul ei, vedeta Antena 1 și-a lăsat copiii în grija bunicilor, iar ursul le-a „vizitat” curtea, băgând-o în sperieți pe mămică.

„În momentul în care mă pregăteam să plec către București, în curte se plimbau o mamă-urs cu un ursuleț. Ei sunt foarte drăguți în mediul lor, de la distanță sau la televizor, dar nu și în curtea ta, atunci când ai trei copii mici care nu conștientizează pericolul.

Oare ce trebuie să facem? Cât mai trebuie să așteptăm? Eu încerc să refuz să cred că în România se schimbă ceva numai în cazul în care apar mega tragediile, exact cum a fost și în cazul Colectiv. Chiar suntem în situația în care în problema urșilor este un fel de ruletă rusească?

Care pe care? Mă întreb dacă cei care decid aceste legi legate de protecția urșilor, dacă ei ar fi în situația în care unul dintre membrii familiei ar fi ucis de un urs, ar mai proceda la fel? Oare cum ar fi?”, a spus aceasta pe pagina ei de Instagram.

În urmă cu ceva timp, actrița a acordat un interviu și a spus care sunt, din punctul ei de vedere, secretele unei căsnicii fericite…

„Am avut perioade grele, dar nu mă pot plânge. Noi, de foarte multe ori, ne luăm o cameră la hotel și facem o escapadă, stăm numai noi doi. Luăm o cină romantică în cameră sau în restaurantul hotelului. Ne-am pus în minte că este foarte important să facem astfel de ieșiri în cuplu. E important să nu uiți că ești soț, soție”, a spus Alina în cadrul Star Matinal.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies