Home Stiri mondene Feli Donose se teme pentru fiica ei, Luna

Feli Donose se teme pentru fiica ei, Luna

de Clara

Feli Donose a fost invitată în cadrul unei emisiuni televizate și a vorbit despre traumele care au marcat-o. Aceasta a fost victima comentariilor răutăcioase, care, în cele din urmă, au făcut-o să își piardă încrederea în sine și nu vrea ca același lucru să se întâmple și cu fiica ei.

„În copilărie mi se zicea «girafă», că am gâtul lung. Sufeream mult, până când m-a văzut mama că mergeam cocoșată și mi-a dat o palmă și mi-a zis să merg mândră, că-s frumoasă. Eu nu înțeleg de ce eram complexată când eram mai grăsuță, atunci purtam fustițe și eram mai feminină. Dar alții mă făceau să mă simt complexată. Eu eram bine pe scenă, dar, după, apăreau nesiguranțele.

Mi-e frică și pentru fetița mea de acest bullying. Piesa «Puiule, Puiuțule» este o piesă despre suferințele mele și unii ziceau pe story că e «masonerie», că vedeau ei unele semne la mine în videoclip. Se pare că noi ne-am înrăit. Credeam că, prin prisma pandemiei, o să ne mai îmbunăm, că o se ne spunem «Te iubesc!» mai des, dar, de unde, pare că e mai rău. Astfel de oameni sunt nefericiți acasă și, de aceea, aruncă cu noroi în noi”, a mărturisit Feli în cadrul emisiunii ‘Neața cu Răzvan și Dani.

În urmă cu mai mult timp, Feli a acordat un interviu pentru cei de la click.ro și a vorbit despre fiica sa, Luna. „Am timp, dar nu suficient, cât mi-aş dori. Muncesc foarte mult pentru fiica mea şi pentru oamenii care îmi ascultă muzica şi mă iubesc. Simt lucrul acesta, iubirea şi respectul lor faţă de mine şi de muzica mea. Nu mi se pare corect să stau prea mult acasă.

Ne moşteneşte pe amândoi. Fizic, îl moşteneşte mai mult pe Cătălin. El zice că mai mult seamănă cu mine. Oamenii spun că seamănă cu amândoi în parte, pe măsură ce creşte. Face un an luna viitoare şi, cu cât creşte mai mult, capătă trăsături fizice şi din partea mea, şi din partea lui. Ca personalitate, cred că seamănă mai mult cu mine”, a mărturisit Feli pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies