Home Stiri mondene Feli, mesaj emoționant pentru fetița sa: „Pentru totdeauna îți dau viața mea”

Feli, mesaj emoționant pentru fetița sa: „Pentru totdeauna îți dau viața mea”

de negriuelena

Felicia Donose, cunoscută sub numele de scenă Feli, în vârstă de 32 de ani, a adus pe lume primul copil, o fetiță pe nume Nora Luna, în urmă cu șase luni. Odată cu aniversarea celor șase luni de viață ale fiicei sale, artista a postat pe conturile sale de socializare un mesaj emoționant la adresa acesteia.

Tânăra mămică este în culmea fericirii și nu s-a putut abține să nu își exprime trăirile sufletești. „Nora Luna mea, acum șase luni ai venit pe lumea asta! Mulțumim, mami, că ne bucuri zilele cu energia și cu zâmbetul tău luminos! Ești cea mai iubită, mami! Nu ne-ar ajunge sute de vieți să îți mulțumim pentru tot ceea ne oferi, pentru tot ceea ce ne înveți și pentru fluturii din stomac ce îmi zboară prin tot corpul atunci când te privesc! Până să apari, nu am știut cu adevărat ce e iubirea, cum niciodată nu am simțit atât de puternic ce înseamnă să îmi fie DOR!

Pentru totdeauna îți dau viața mea, tot ceea ce sunt, pentru că știu, mami, că în lumea asta mare nu există loc mai pur și mai curat cum găsesc în inima ta! Mulțumim că ne-ai ales!”, a scris Feli. Feli și iubitul său, Cătălin, s-au cunoscut la o nuntă la care a cântat artista, el neștiind cine este ea, deoarece locuia de trei ani în străinătate. După câteva luni în care au avut o relație la distanță, Feli a rămas însărcinată, iar bărbatul a luat decizia de a se stabili în România. „Mi-am zis: indiferent că ne e scris să fim împreună sau nu, bărbatul asta o să fie tatăl copilului meu”, a spus Feli la acea vreme… „E varianta mea masculină, noi doi avem trăiri la indigo.

Este prima persoană, în afară de prietena mea din copilărie, cu care pot să fiu eu 100 %, fără nicio barieră, pentru că ştiu că nu mă judecă”, a declarat Feli în urmă cu ceva timp pentru viva.ro. Surse: spynews.ro, cancan.ro, viva.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies