Home Stiri mondene Feli și-a făcut fanii să plângă. Ce a dezvăluit

Feli și-a făcut fanii să plângă. Ce a dezvăluit

de negriuelena
loading...

Feli Donose este una dintre cele mai iubite vedete din industria muzicală românească.

Publicul său este numeros și menține o legătură strânsă cu fanii ei prin intermediul conturilor sale de socializare.

De curând, Feli a scris un mesaj deosebit în care a făcut dezvăluiri despre ea însăși, iar cuvintele ei au ajuns la inimile admiratorilor, unii dintre ei fiind emoționați până la lacrimi.

„Sunt femeie. Hai să-ți spun de firea mea: Uneori plâng la desene, alteori iau viața-n piept și mă lupt cu ea.

Ador să îmbrac costume bărbătești. Simt ca țin de mână femeia puternică din mine și că întreaga mea lume e în echilibru – lumea mea fiind una de poveste în care mai mereu aleg să văd binele și unde, real, binele învinge aproape întotdeauna.

Însă și atunci când port o rochie, fie doar pentru o ședință foto, simt că femeia puternică e mândră că mă arăt lumii și vulnerabilă și «pisicoasă» cum îmi e firea de multe ori.

De cele mai multe ori. Bine, fie, MEREU.

Știți, mie îmi place de mine de vreo doi ani încoace. Mi-s dragă. Să îți recapeți încrederea în tine și să o porți cu tine peste tot îți dă așa un sentiment… de mers mândră cu capul sus știind că puterea e în mâinile tale și visurile pe umeri.

Iei poziție de «DREPȚI!», știi că poți să le faci să devină realitate și de pe umeri le pui în suflet ca de acolo să zboare spre Univers ca să se împlinească. La cât mai multe visuri îndeplinite. Și mie și vouă! ❤”, a scris Feli.

Fanii s-au întrecut în laude pentru artistă.

„Extraordinar de frumos spuse aceste cuvinte”, „Ești o mândrie pentru România și mă bucur nespus de mult că ai ajuns acolo sus”, „Cât de frumos ai spus!”, „Să fie așa cum zici tu”, ”Doamne ajută!”, ”Talentată și autentică”, sunt impresiile pe care i le-au transmis unii dintre fani…

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!