Home Stiri mondene „Ferma” i-a primit pe noii săteni. Iată care sunt aceștia!

„Ferma” i-a primit pe noii săteni. Iată care sunt aceștia!

de Buinoschi Andreea

Ultimii patru săteni au fost anunțați de curând, iar aceștia promit să fie niște adversari de temut. Aptitudinile îi vor ajuta să depășească orice obstacol și niciunul dintre ei nu se va opri până când nu va pleca acasă cu titlul de „Fermierul anului 2020”.

Viviana Sposub, Anisia Gafton, Andrei Stoica și Gabriel Toader sunt ultimele patru persoane care vor întregi echipa sătenilor.

Viviana Sposub a recunoscut faptul că îi va fi destul de greu să facă față acestei provocări, deoarece o va scoate din zona sa de confort. Mai mult decât atât, aceasta a recunoscut și faptul că, atunci când era mai mică, era cea mai răsfățată din toată familia, deoarece ea era cea talentată. Însă, de data aceasta, Viviana este conștientă de faptul că va trebui să muncească așa cum nu a făcut-o niciodată până acum și va trebui să se întreacă și pe sine, nu doar pe colegi.

„Îmi plac mult provocările și cred că un astfel de proiect mă va ajuta să mă dezvolt. Și mă refer aici la o evoluție pe toate planurile: atât personal, cât și profesional”, a declarat aceasta.

Unul dintre campionii țării noastre la kickboxing, Andrei Stoica, va face și el parte din echipa sătenilor. E la fost mereu pe primul loc la toate concursurile la care a participat și își dorește ca acest lucru să se întâmple și aici. Fiind o fire foarte disciplinată și muncitoare, nu îi place să piardă și va fi un adversar de temut.

„Ceea ce sunt astăzi este suma provocărilor grele pe care le-am acceptat de-a lungul vieții. Cred că «Ferma» mi se potrivește perfect, să fim aruncați în neant, într-un loc pe care nu-l cunoaștem, cu persoane pe care nu le cunoaștem, să facem lucruri pe care nu le stăpânim sau nu le cunoaștem”, a spus Andrei.

De asemenea, Anisia Gafton a spus și ea câteva cuvinte despre această experiență: „Nu am stat pe gânduri și am acceptat să vin la «Ferma» pentru că am ocazia să stau mai aproape de natură, pentru experiența trăită acolo, dar și pentru provocări”.

Lui George Burcea, Annei Lesko, Anei Maria Ababei, lui Octavian Ciovică, Anisiei Gafton, Vivianei Sposub și lui Andrei Stoica li se alătură și Gabriel Toader, care a spus: „Am o sete de cunoaștere, de a vedea lucruri, o nevoie de a-mi demonstra mie că sunt atât de pregătit, încât pot să trec peste orice situație. Îmi place necunoscutul și mă motivează, așa că vreau să văd dacă îi voi rezista”…

Sursa

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies