Home Stiri mondene Fetița Adelinei Pestrițu a împlinit un an. Ce a ales de pe tavă micuța, spre amuzamentul tuturor

Fetița Adelinei Pestrițu a împlinit un an. Ce a ales de pe tavă micuța, spre amuzamentul tuturor

de negriuelena

Zenaida-Maria, fetița Adelinei Pestrițu, a împlinit un an, prilej cu care vedeta și soțul ei, Virgil Șteblea, i-au rupt turta, conform tradiției. Micuța a ales de pe tavă un obiect care au stârnit amuzamentul invitaților la ziua ei de naștere.

Tematica aleasă de Adelina pentru petrecerea dată în cinstea fetiței ei a fost reprezentată de personaje din desene animate, cum sunt Mickey Mouse și Minnie Mouse. Fetița Adelinei și a lui Virgil Șteblea a ales de pe tavă o bancnotă de 500 de euro, semn că în viață va avea mare noroc la bani.

Adelina Pestrițu a scris pe blogul său ce simt ea și soțul său în aceste momente speciale din viața lor de părinți. „Ne uităm la poze și filmări și realizăm cât de repede a crescut. Primul an cu un bebeluș în viață noastră a fost unul extrem de intens trăit în fiecare minut. Chiar dacă nopțile au fost în mare parte albe, dorul apăsător în fiecare clipă pe care o petreceam departe de ea. Teamă la fiecare febră, durere de dințișori, colici și orice lacrimă pe care a vărsat-o. Dar am învățat că oricât de bogat, fericit, realizat, împlinit ai fi, nu ești complet fără dragostea unui copil. Orice zi în prezența ei este diferită, unică și de neuitat. Zâmbetele ei ne ajută să uităm de toate supărările, grijile sau nemulțumirile pe care le avem. A dat sens vieții noastre și ne-a unit pentru tot restul vieții așa cum nimeni și nimic nu o poate face”, a scris frumoasa brunetă.

Aceasta a accentuat faptul că deși nu este ușor să fii mamă, ai parte de bucurii care nu pot fi comparate cu nimic altceva. „Nu aș putea spune că este ușor să crești un copil, însă ce satisfacții îți poate oferi rolul de mamă este de neegalat… Sunt recunoscătoare pentru tot ce am în viața mea și pentru toate etapele prin care am trecut până în prezent, dar de când Zenaida-Măria și-a făcut apariția, nu trece zi fără să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru așa dar divin pe care l-am primit atunci când El ne-a considerat pregătiți. Copiii sunt bogăția noastră, binele și binecuvântarea sufletului nostru. Zeny este dovada clară că toate rugăciunile mele au fost ascultate. Primul an de dragoste infinită!”, a precizat Adelina Pestrițu…

Surse: viva.ro, libertatea.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies