Home Stiri mondene Flavia Mihășan a devenit mămică! Iată prima fotografie cu micuțul!

Flavia Mihășan a devenit mămică! Iată prima fotografie cu micuțul!

de negriuelena

Așteptarea a luat sfârșit pentru Flavia Mihășan, fosta asistentă TV a emisiunii ’Neatza cu Răzvan și Dani, aceasta aducând pe lume primul său copil, un băiețel. Proaspăta mămică în vârstă de 33 de ani este în culmea fericirii că își poate ține, în sfârșit, în brațe copilul mult dorit.

Fosta „vecină” Flavia Mihășan a dat vestea cea mare pe internet, dar nu imediat ce a născut. Mai exact, aceasta a postat, la trei zile după fericitul eveniment, pe contul său oficial de Instagram prima fotografie cu bebelușul, alături de care a scris din suflet un mesaj simplu, dar cu adevărat frumos și emoționant.

Micuțul a venit pe lume în urmă cu câteva zile, dar abia acum frumoasa blondină a făcut public faptul că a devenit mămică pentru prima dată și că are băiețel. Ziua în care l-a adus pe lume a fost cea mai frumoasă din viața ei, precizând chiar ea acest lucru în mesajul pe care l-a scris în dreptul imaginii.

În fotografia postată de Flavia Mihășan, micuțul este ținut în brațe de tatăl său, momentul deosebit fiind surprins la scurt timp după ce băiețelul a venit pe lume. In imaginea respectivă, iubitul Flaviei, tatăl micuțului, se află în spital și este îmbrăcat cu halatul steril. Chipul bebelușului nu este vizibil, proaspeții părinți dorind să păstreze acest lucru doar pentru ei, deocamdată.

„Dintre toate întâlnirile din viețile noastre, cea de acum câteva zile a fost cea mai fericită. Aș scrie atât de multe, dar cuvintele nu-mi ajung! ♥”, este mesajul postat de Flavia Mihășan pe Instagram, alături de fotografia în care apar iubitul său și copilașul lor…

Fanii i-au felicitat pe Flavia Mihășan și iubitul său pentru minunea care a venit în viața lor. Fotografia a strâns o mulțime de aprecieri și comentarii cu urări.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies