Home Stiri mondene Flavia Mihăşan și-a botezat copilul. Ce nume rar i-a pus acestuia și cine îi sunt nași

Flavia Mihăşan și-a botezat copilul. Ce nume rar i-a pus acestuia și cine îi sunt nași

de negriuelena

Flavia Mihășan este în culmea fericirii de când și-a întâlnit partenerul de viață, pe Marius Moldovan, iar în urmă cu trei luni a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

În weekendul trecut, cei doi tineri părinți și-au creștinat micuțul, iar evenimentul a fost unul extrem de emoționant pentru ei, dar și pentru invitați.

Frumoasa fostă asistentă TV a emisiunii ’Neatza cu Răzvan și Dani a ales pentru băiețelul său un nume mai rar întâlnit și a dezvăluit care este acesta.

Micuțul a primit numele „Carol”, iar anunțul a fost făcut de Flavia Mihășan pe contul ei de Instagram.

„Binecuvântat, iubitul nostru, Carol. Mulțumim prietenilor noștri care au fost alături de noi ieri”, a scris șatena.

Acest nume nu este ales întâmplător, deoarece are o anumită semnificație. „Carol” provine din germană și desemnează „bărbat, om liber”.

Acest nume este purtat de bărbații care dau dovadă de curaj în viață, cu precădere în ceea ce privește lupta contra ispitelor de orice fel.

Numele „Carol” a fost adaptat în limba română din forma sa germanică, și anume „Karl”, formă care a fost preluată de o multe popoare aflate în zona de centru și cea de vest a Europei.

În ceea ce îi privește pe nașii micuțului Carol, aceștia sunt un cuplu celebru în showbizul românesc. Cocuța și Bogdan Boantă sunt părinții spirituali ai băiețelului.

Imaginile de la botezul copilului Flaviei Mihășan și al lui Marius Moldovan au strâns numeroase aprecieri din partea fanilor, care le-au transmis totodată gândurile lor de bine și urările.

Flavia Mihășan a fost în centrul atenției la botez, întrucât a atras toate privirile datorită siluetei sale care a fost bine pusă în valoare cu ajutorul unei salopete în nuanțele toamnei…

Marius Moldovan a purtat un costum în nuanța marsala și pantofi sport albi.

Sursa: libertateapentrufemei.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies