Home Stiri mondene Flick, Domnul Rimă, dezvăluiri inedite despre viața sa

Flick, Domnul Rimă, dezvăluiri inedite despre viața sa

de negriuelena
loading...

Flick, cunoscutul om de radio supranumit în mediul online „Domnul Rimă” datorită talentului său în a compune poezii,este extrem de îndrăgit în toată țara, dar puține persoane știu originea poreclei sale cu care a devenit cunoscut.

Recent, Flick a vorbit în cadrul emisiunii Star Matinal despre cum a ajuns să i se spună astfel, deși numele său din buletin este Filcea Sebastian Andrei.

„De la Flicea, un coleg mi-a spus «Flick». «Flick» s-a născut în clasa a doua. Toți colegii mă știau de Flick în liceu, în facultate am plecat fără această poreclă, eram Andrei Sebastian. Când am intrat în lumea radioului, am văzut că DJ-ii aveau nume sonore și mi-am amintit de Flick”, a povestit acesta.

Flick a oferit detalii și despre cum a fost ca elev, ce a studiat în liceu, dar și cum s-a orientat către cariera în radio.

„Învățam destul de bine, în clasa întâi am luat premiul I. Am fost un copil cuminte. Țin minte că era la modă să faci informatică și mi-am dorit mult domeniul acesta. Am copilărit la Câmpina și mi-am dorit să merg la un liceu de profil. Când am văzut că sunt bun pe ceea ce fac, am decis să renunț la contabilitate”, a mai spus Flick.

„Mă duc de la 7:00 la 10:00 la radio de zece ani deja. Lucrurile pe care le fac între radiouri sunt diferite. Când eram contabil aveam un colectiv cu care am trăit doi ani de zile. Aici dimineața am un colectiv seara, altul dimineața, la Antena când mă duc să scriu scenarii cu Bendeac am alt colectiv. Chestia asta mă ajută să nu intru în rutină”, a adăugat acesta.

Deoarece este bun prieten și coleg cu Mihai Bendeac, Flick a vorbit și despre depresia actorului.

„Apropo de depresie, eu consider că depresia, într-adevăr nu o poți controla, dar are un factor determinant. Nu cred că am avut motive să am depresie, viața mea a evoluat corect, drăguț, probabil dacă evolua invers nu era bine. La nivel personal, ai o depresie dacă te desparți de cineva și erați legați la modul căsătoriți. Eu m-am despărțit, m-am împăcat, ca orice om. Am prieteni depresivi, Bendeac e unul dintre ei. Am început să îi înțeleg, nu e bine să judeci, până nu cunoști omul respectiv”, a conchis acesta…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!