Home Stiri mondene Florin Busuioc a vorbit despre momentele grele prin care a trecut

Florin Busuioc a vorbit despre momentele grele prin care a trecut

de negriuelena

Îndrăgitul actor Florin Busuioc, în vârstă de 57 de ani, cunoscut în mod special ca prezentator al rubricii Meteo de la Pro TV, a oferit, de curând, un interviu în care a povestit despre momentele dificile din viața sa.

Acesta a dezvăluit lucruri mai puțin cunoscute cu privire la problemele cu care s-a confruntat. Mai exact, a vorbit despre situația sa financiară care a fost precară o bună perioadă.

„Eu la Meteo am ajuns pentru că nu mai aveam nimic de lucru. Nu mai exista niciun proiect pentru mine. Că asta e, se mai întâmplă. Mi-am luat concediu fără plată. Eu mă mutasem de la teatru cu carte de muncă. Şi, neavând proiect, mi se plătea pe cartea de muncă ce rămânea, un salariu minimal acolo, nu conta.

Şi, ca să nu avem o problemă, să trebuiască să plec sau să îi oblig cumva să se gândească: «Bă, ce facem cu ăsta?», le-am zis: «Uite care-i problema, eu îmi iau concediu fără plată, o lună, două, cât e nevoie şi dacă apare ceva între timp, nu-i nicio problemă, reluăm, facem»”, a declarat Florin Busuioc, citat de adevarul.ro.

Florin Busuioc s-a destăinuit și în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, în legătură cu faptul că a fost la un pas de moarte în luna noiembrie a anului trecut, pe când se afla la finalul unei interpretări pe scena teatrului din Craiova. Acesta a precizat și numele celui care i-a acordat primul ajutor, până la sosirea medicilor de pe ambulanță.

„Nu m-am simţit deloc rău în dimineaţa aia, nu a avut niciun semn. Cred că am fumat cam mult toată perioada asta. Nu mai fumez acum, nu mai simt nevoia să fumez. Am fumat 40 de ani, groaznic, ceva înfiorător. Să nu faceţi asta. Dacă puteţi să nu fumaţi, nu fumaţi. Fumam trei pachete pe zi. Nu era o plăcere, era un impuls, pentru gest şi cine ştie pentru ce altceva. (…)

S-a repezit spre mine colegul Bogdan Talaşman, care mi-a făcut resuscitare, a durat ceva până a venit şi echipajul SMURD, care a preluat toată treaba. După aceea am fost dus la spital şi a fost bine”, a spus Florin Busuioc, ce în prezent se simte bine și prezintă în continuare rubrica Meteo…

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies