Home Stiri mondene Florin Busuioc, din nou pe scena de teatru. Medicii care l-au salvat au fost prezenți. „Acum vreau să le mulţumesc”

Florin Busuioc, din nou pe scena de teatru. Medicii care l-au salvat au fost prezenți. „Acum vreau să le mulţumesc”

de negriuelena

Simpaticul actor și prezentator al rubricii Meteo de la Pro TV, Florin Busuioc, cunoscut și sub numele de alint „Busu”, și-a reluat de curând activitatea pe scena teatrului, la prima reprezentație artistică fiind prezenți și medicii care i-au salvat viața anul trecut, în noiembrie, după ce a fost la un pas de moarte.

La mai bine de șase luni de când Florin Busuioc a trecut prin cea mai grea cumpănă din viața sa, un infarct, acesta a putut reveni pe scena de teatru, întrucât se simte bine și a primit acordul medical pentru a putea interpreta din nou rolurile care îi sunt dragi.

În seara zilei de marți, 11 iunie 2019, tot pe scena teatrului din Craiova, unde i se făcuse rău în urmă cu mai bine de jumătate de an, Florin Busuioc a avut prima reprezentație, bucurându-se de aprecierea tuturor celor care îl îndrăgesc, iar în sală au fost prezenți și salvatorii lui, cărora a ținut să le mulțumească la încheierea piesei.

Astfel, după ce punerea în scenă a ajuns la final, „Busu” a făcut anunțul că în sală se aflau și medicii care s-au ocupat de cazul său și au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a îi salva viața, moment în care toată lumea a aplaudat.

„Acum vreau să le mulţumesc celor care pe 6 noiembrie, aici, la Craiova, mi-au salvat viaţa. Sunt aici, în sală”, a spus Florin Busuioc, în încheierea spectacolului, citat de Agerpres.

În sală a fost prezent și Bogdan Talașman, cel care i-a făcut masaj cardiac lui „Busu” până la sosirea medicilor. Acesta este bun prieten și coleg de breaslă cu „Busu” și nu s-a putut abține să nu îl supravegheze la această reprezentație, pentru a se asigura că este în regulă…

„Vă doresc să nu ştiţi niciodată ce e în sufletul unui nefericit care-i face masaj cardiac unui om aflat un pic la ananghie şi care simte că îi rupe coastele.. Bă’, băiatule! Bă, nene, zgomotul ăla, pârâiala aia de oase rupte… dar asta e! Se pare însă că «viaţă nu e, dacă pârâială nu e!». Aia e!”, declarase Bogdan Talașman în noiembrie 2018, la scurt timp după incident.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies