Home Stiri mondene Florin Busuioc, ironii la adresa lui Radu Vâlcan: „Lăcrimează pentru Laura Cosoi”

Florin Busuioc, ironii la adresa lui Radu Vâlcan: „Lăcrimează pentru Laura Cosoi”

de Clara

Radu Vâlcan a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță și a trebuit să ia parte la jocul cu sosurile picante. Prezentatorul nu a fost de acord ca toate întrebările să fie citite și a preferat să mănânce picant.

Acest lucru s-a întâmplat când, la una dintre întrebări, a răspuns „Laura Cosoi”, dar nu l-a lăsat pe Măruță să citească întrebarea și a mâncat iute. Pe baza acestui lucru, Florin Busuioc s-a amuzat teribil: „Îmi era și milă de el când l-am văzut cum lăcrimează pentru Laura Cosoi”.

De curând, soțul Adelei Popescu s-a numărat printre persoanele care s-au deghizat în cadrul competiției Masked Singer și le-a dat de furcă juraților deoarece au crezut că îl vor vedea, de fapt, pe Cătălin Botezatu.

„Am fost judecat din primul moment în care am intrat pe scenă și mă așteptam la asta! Am știut din prima clipă că sunt făcut pentru a străluci ca o vedetă! Puteți spune că totul a început cu o filmare și un make-up, dar solzii mei strălucitori m-au propulsat mult mai departe!

Însă, eu am o altă armă: puterea seducției! Bazându-mă pe ea, am reușit să mă remarc în lumea femeilor și am reușit să adun mii de admiratoare”, a spus Radu, potrivit playtech.ro.

Nu în urmă cu mult timp, Florin Busuioc a vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a avut în urmă cu trei ani, când a fost la un pas de a-și pierde viața.

„Am o viaţă normală, de om normal, nu ieşită din comun. Ştiu că sunt iubit şi că, după accidentul suferit pe scenă, toată lumea şi-a canalizat gândurile bune către mine şi, probabil, că m-a ajutat foarte tare. Acum sunt bine, sunt ok, ar trebui să mai dau jos din burta asta care mă cam împiedică să fac lucruri, dar nu e chiar atât de grav, o am de zeci de ani”, a spus prezentatorul pentru click.ro despre accidentul de acum trei ani…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies