Home Stiri mondene Florin Busuioc, reacție acidă: „Cum poți să-ți permiți să fii atât de nesimțit?”

Florin Busuioc, reacție acidă: „Cum poți să-ți permiți să fii atât de nesimțit?”

de Clara

În urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Florin Busuioc și-a exprimat opinia cu privire la modul în care câțiva polițiști s-au purtat cu o persoană, acesta fiind total împotriva modului în care au acționat.

„Era și marea femeia aia, cum să nu! Am văzut-o în imagini… Nu că nu vedea polițistul radarul de ea…Cum poți să-ți permiți să fii atât de nesimțit? Cum să fii atât de nesimțit? Cum să vorbești în halul ăsta cu un pieton?!

Sunt convins că s-a demarat o anchetă și se vor lua măsuri pentru că mi se pare absolut aberant… un om al legii, un model de moralitatea să facă un asemenea lucru”, a spus Florin Busuioc în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

În urmă cu puțin timp, prezentatorul a vorbit despre evenimentul mai puțin frumos prin care a trecut în urmă cu trei ani.

„Am o viaţă normală, de om normal, nu ieşită din comun. Ştiu că sunt iubit şi că, după accidentul suferit pe scenă, toată lumea şi-a canalizat gândurile bune către mine şi, probabil, că m-a ajutat foarte tare. Acum sunt bine, sunt ok, ar trebui să mai dau jos din burta asta care mă cam împiedică să fac lucruri, dar nu e chiar atât de grav, o am de zeci de ani”, a spus prezentatorul pentru cei de la click.ro despre infarctul suferit în urmă cu trei ani.

„Ne pregăteam fie pentru o nouă zi sau pentru o nouă scenă. Nu mai reţin. Ceea ce ştiu e că Florin Busuioc se afla pe un ATV, oferit pe bază de contract de unul dintre sponsorii filmului, a cărui imagine mai trebuie să apară în peliculă. Busu, colegul nostru, a avut inspiraţia nefericită de a-l porni. Cert e că nărăvaşul ăla, care e foarte greu de strunit chiar şi pentru cei care ştiu cum să se comporte cu el, nu l-a suportat foarte tare în şa şi, la prima colină, l-a aruncat într-un prun”, a declarat Văru‘ Săndel, unul dintre martori, pentru impact.ro, despre un alt moment în care Busu era să își piardă viața.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies