Home Stiri mondene Florin Busuioc, revoltat chiar în emisiunea lui Cătălin Măruță

Florin Busuioc, revoltat chiar în emisiunea lui Cătălin Măruță

de Clara

Florin Busuioc a fost invitat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță în care a vorbit despre diferite evenimente care s-au întâmplat săptămâna aceasta. Unul dintre incidentele care a avut loc în țara noastră l-a revoltat foarte tare pe prezentator.

Mai exact, o persoană din Pitești a atras atenția unui echipaj de poliție, după ce acesta a staționat neregulamentar. În consecință, persoana respectivă a primit o amendă de 735 de lei, deoarece trusa medicală expirase. Florin Busuioc a fost extrem de revoltat de acest lucru și și-a spus părerea în cadrul emisiunii lui Măruță.

„Nu vă e rușine, mă, babuinilor? Care e treaba? S-a umflat tărâța în voi? Nu înțeleg, de ce să aibă cocoșenii de genul? De ce să aibă, frate, niște polițiști? Băi, băi frate, băi.

S-au supărat ei că i-a atenționat cetățeanul. Asta e treaba ta, ca polițist? Să îl tragi pe dreapta, să îi dai amendă pentru orice? E greu să recunoști că ai greșit când e cazul? Indiferent că ești polițist, senator, parlamentar, medic”, a spus acesta în cadrul emisiunii de la PRO TV.

În ediția de ieri, Florin Busuioc a vorbit și despre fenomenele meteorologice care ne așteaptă în perioada următoare. „Până mâine dimineață, nordul țării are cod galben. Până mâine dimineață, la 10:00, o să fie ploi zdravene. În București așteptăm o ploaie răcoritoare, pe la 8:00. Stă să plouă, problema este că iarăși o să înceapă să se încălzească foarte tare.

Luni e foarte cald, avem 35 de grade, e caniculă în unele zone. Marți sunt 34 de grade, deci mai scade. Mâine avem 33 de grade, poimâine 34, luni 35.

În Marammureș, Transilvania, Muntenia, Crișana, o să fie, până în noaptea aceasta, la 23:00, cod portocaliu cu vreme foarte grea, ploi zdravene. Sunt zone care sunt predispuse la inundații, la tot felul de probleme. Se pare că tot prin zona aceea o să fie problemele, din păcate. În Nordul Moldovei, este mai ferită zona, acolo mi se pare că este cod galben”, a mai spus acesta.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies