Home Stiri mondene Florin Busuioc spune cum este viața după infarctul miocardic: „Mă cam împiedică să fac lucruri”

Florin Busuioc spune cum este viața după infarctul miocardic: „Mă cam împiedică să fac lucruri”

de Clara

În urmă cu trei ani, Florin Busuioc a fost la doar un pas de un eveniment tragic. La finalul unui spectacol, acesta a făcut un infarct miocardic, dar, din fericire, ceea ce putea să fie cel mai rău nu s-a produs.

„Am o viaţă normală, de om normal, nu ieşită din comun. Ştiu că sunt iubit şi că, după accidentul suferit pe scenă, toată lumea şi-a canalizat gândurile bune către mine şi, probabil, că m-a ajutat foarte tare. Acum sunt bine, sunt ok, ar trebui să mai dau jos din burta asta care mă cam împiedică să fac lucruri, dar nu e chiar atât de grav, o am de zeci de ani”, a spus prezentatorul pentru cei de la click.ro despre accidentul de acum trei ani.

În urmă cu ceva timp, câțiva prieteni de-ai lui Busu au asistat la un alt moment tragic. Acesta a fost azvârlit de pe un ATV, deoarece nu știa să conducă.

„Ne pregăteam fie pentru o nouă zi sau pentru o nouă scenă. Nu mai reţin. Ceea ce ştiu e că Florin Busuioc se afla pe un ATV, oferit pe bază de contract de unul dintre sponsorii filmului, a cărui imagine mai trebuie să apară în peliculă. Busu, colegul nostru, a avut inspiraţia nefericită de a-l porni. Cert e că nărăvaşul ăla, care e foarte greu de strunit chiar şi pentru cei care ştiu cum să se comporte cu el, nu l-a suportat foarte tare în şa şi, la prima colină, l-a aruncat într-un prun.

Ştiind problemele cu care se confruntase Florin, am înlemnit cu toţii. Am alergat către copac, unde am constatat că eroul nostru nu păţise nimic grav, cu excepţia unei spaime teribile. Nu m-am putut abţine şi i-am zis-o. Am râs, dar nu prea era râsul nostru”, a declarat Văru‘ Săndel, unul dintre martori, pentru cei de la impact.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies