Home Stiri mondene Florin Călinescu a plecat de la PRO TV pentru a pune pe picioare o nouă televiziune

Florin Călinescu a plecat de la PRO TV pentru a pune pe picioare o nouă televiziune

de Clara

În urmă cu puțin timp, Florin Călinescu a luat pe toată lumea prin surprindere când a spus că pleacă de la Românii au talent. Acum, juratul a făcut o postare pe pagina sa de Facebook, spunând că își caută oameni pentru un post nou de televiziune.

„Cine crede că poate avea un drum în televiziune. Orice meserie. Prezentator/ prezentatoare. Producător/ producătoare. Și așa mai departe. Imagine. Sunet. Costume. Decor. Machiaj. Redactor. Regie. Artistică și sau montaj. Voce. Vânzări. Juridic. Hr. Șoferi. Coafeze. Casting. Scenariști. Computere. Grafică. Promo. Reporteri. Și câte altele… Putei să trimitei cv. Materiale filmate și orice altă formă de recomadare pe pagină mea de chat a fb. Va garantez seriozitate. Sinceritate. Facem o tv. ( mai multe) 100% româneasca. Va ofer garanția calității, nu a altor criterii. Obligații. Neamuri. Etc. Plus numărul de telefon. Adaug. La anumite treburi: materiale filmate. Fotografii”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

„Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat, pentru că lucrurile, atunci, aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature. Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există.

Nu am obosit de atâta ProTV, pentru că, atunci când mă duc la muncă, eu nu mă uit la siglă. Este curios pentru mine, pentru că pot să-mi închipui doar eu. Era un lucru făcut de la început pentru un telespectator pe care nu îl cunoșteam, dar îl știam și asta a făcut să țină ani de zile. Acum este vorba doar despre puterea unui brand de telecomandă care merge dintr-o inerție. De altfel, fisurile au început să apară pe ici, pe colo”, a spus fostul jurat, conform cancan.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies