Home Stiri mondene Florin Călinescu a rămas fără un milion de euro

Florin Călinescu a rămas fără un milion de euro

de Clara

Florin Călinescu este cunoscut pentru rolurile pe care le-a interpretat până acum, dar şi pentru rolul de jurat pe care îl ocupă în cadrul show-ului Românii au talent. Cu toate acestea, ce nu ştie lumea despre el este faptul că, în trecut, actorul a fost un nume puternic în lumea afacerilor.

Florin Călinescu are mai multe afaceri, printre care şi un restaurant pe malul Lacului Herăstrău. În anul 2014, juratul a cumpărat restaurantul, l-a construit de la zero şi, după trei ani de muncă, a reuşit să îl deschidă. Investiţia s-a ridicat la un milion de euro, dar pendemia l-a forţat să îl închidă.

În urmă cu ceva timp, Călinescu a oferit un interviu pentru cei de la stiripentrucopii.com şi a vorbit despre primele sale contacte cu lumea teatrului.

„În fine, am trecut liceul cu note minime, dar m-am supărat la bacalaureat și am luat bacalaureatul cu 10, ca să arăt, într-adevăr, că nu sunt dobitoc. Față de alți tocilari care nu au reușit. Din 260 de elevi, cred că am fost vreo câțiva care am luat 10. În fine. Și pentru ca să fiu scutit de prezență la mai multe chestii, era un cerc de teatru. «Teatrul școlar al elevilor» se chema, făcut de un actor de la Teatrul Național din Timișoara. Și mă duceam acolo, mai motivam niște absențe.

Și, dintr-una într-alta, cei de acolo au zis: «Măi, tu chiar…». Eu nu-mi dădeam seama, adică mă bucuram că erau fete drăguțe pe acolo, frumoase, mai le vrăjeai, mai băieți, mai făceai câte o prostioară, nu știu ce. Și atunci oamenii aceia de acolo au zis: «Băi, dar tu ești bunicel». Ei, bunicel, ce să zic! Dar vedeam că, dacă spuneam o poezie sau ceva, se mai lăsa liniștea. În fine. Și m-am dus la un concurs de recitări, pe școli, pe oraș, pe județ și pe țară. Și am luat, nu știu, locul II, întrucât eram destul de leneș și nu am învățat poezia bine, dar am pus de la mine. Și, mă rog, juriul m-a sancționat. Am recitat-o frumos, au zis, dar am intervenit în opera autorului”, a spus Călinescu pentru sursa menţionată anterior…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies