Home Stiri mondene Florin Călinescu a renunțat să mai facă parte din juriul de la „Românii au talent”

Florin Călinescu a renunțat să mai facă parte din juriul de la „Românii au talent”

de Buinoschi Andreea

Florin Călinescu a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat că renunță la contractul cu postul de televiziune PRO TV și, implicit, și la emisiunea Românii au talent.

„Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaborarea cu actualul management al PRO TV. Deci, și la «Românii au talent». Detalii, mai încolo”, a scris actorul pe pagina sa de Facebook, conform viva.ro.

„Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului «Românii au talent». Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România”, au declarat reprezentanții postului de televiziune PRO TV pentru cei de la click.ro.

„Am dat concurs și, dintre mai mulți concurenți, m-am mirat și eu că am avut această ocazie. Talentul meu este să vorbesc oamenilor. Mi-a fost dor de oamenii cărora mă adresam. Ma întrebau pe stradă ce fac și când revin. Românii au mai mult talent decât alte popoare. Nu am putut să refuz invitația”, a spus Florin Călinescu în urmă cu șase ani, conform viva.ro, după ce a acceptat să facă parte din juriul acestui show.

În urmă cu doar câteva săptămâni, postul de televiziune a fost amendat din cauza glumelor cu tentă sexuală pe care actorul le-a făcut, iar Radu Herjeu, cel care a formulat acuzațiile împotriva lui Florin Călinescu, a argumentat această decizie.

„Astfel de discuții pot fi, poate, așteptate la «iUmor», dar la «Românii au talent», care e emisiunea cu cea mai mare audiență în rândurile copiilor, părinții își lasă copilul pentru că nu se așteptă să se audă astfel de discuții.

Emisiunea nu prezintă, teoretic, un pericol pentru un minor, dar uite că prezintă.

În privința limbajului, care spuneți că e filtrat, oare cum e acel limbaj nefiltrat?

Nu este prima dată, eu am încercat să vă atrag atenția asupra scăpărilor lui Călinescu, dar se pare că nu a interesat pe nimeni și de aia s-a ajuns la astfel de discuții în platou, despre cum face sex Mihai Petre”, a transmis Radu Herjeu…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies