Home Stiri mondene Florin Călinescu, apel disperat după ce a plecat de la PRO TV: „Daţi, măi, un euro fiecare”

Florin Călinescu, apel disperat după ce a plecat de la PRO TV: „Daţi, măi, un euro fiecare”

de Clara

Florin Călinescu este un mare pasionat de fotbal și vrea să aibă propria echipă. Acesta a declarat că, deși costurile sunt foarte mari, dacă oamenii ar dona câte un euro, înființarea acesteia ar fi posibilă.

„Nu trebuie să mă stabilesc aici, am casa mea aici. Ăsta e visul meu. Să mă întorc acasă şi să fac o echipă de fotbal. Una ca FC Barcelona. Să se cheme «FC Timişoara». Să mor într-un fotoliu cu rotile, să văd Timişoara câştigând o dată campionatul României. Fără echipă de fotbal, Timişoara e moartă. Îşi fac echipă Clinceni, Mioveni, Voluntari…

Timişoara, care se dă exemplul României, să nu poată face o investiţie, nu pot înţelege. E vorba şi de suporteri. I-am mai întrebat o dată câţi iubesc echipa în oraşul ăsta. Mi-au răspuns că sunt şi 200.000. Daţi, măi, un euro fiecare. Dacă ar pune un euro fiecare, s-ar putea face o echipă. Dar fără orgolii.

E o mare nefericire. Să nu mai aud povestea cu «Miticii», când aici sunt «Costici». Din păcate, trebuie să remarc un lucru, de altfel, e valabil pentru toată România. Când e vorba de alegeri, întotdeauna îi regretăm pe ăia dinainte. Problema mea cu Timişoara e că, în momentul în care nu mai sunt părinţii pe lumea asta, nu mai sunt nici mulţi dintre prieteni, lucrurile se schimbă… Pentru mine, multe lucruri dragi trăiesc prin oameni, rude, prieteni etc.

Mă plimb într-un oraş, ştiu că se cheamă Timişoara, dar nu mai e ce a fost… Am citit că se demolează şi Flora, aproape că îmi vine să pun punct. Dar o să vin toată viaţa la Timişoara. Clădirile astea noi şi înalte nu fac parte din nostalgia oraşului meu. Nu însemnă că Timişoara trebuie să rămână un sat. Dar ce caută turnurile astea? Mi-e că le văd talibanii ăia şi o să vedem intrând avioane în ele”, a mărturisit actorul pentru cei de la adevarul.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies