Home Stiri mondene Florin Călinescu, declarații acide la adresa soției lui Andi Moisescu

Florin Călinescu, declarații acide la adresa soției lui Andi Moisescu

de Buinoschi Andreea

În ediția a doua a emisiunii Românii au talent, Florin Călinescu a făcut o remarcă la adresa soției lui Andi Moisescu, Olivia Steer. Acesta a comparat-o pe o concurentă cu Olivia, la final făcând o aluzie la faptul că nu ar ști să gătească.

Florin Călinescu: „După voce, e Olivia”.

Andi Moisescu: „Cum ar fi, mă?”

Florin Călinescu: „Spre surprinderea juriului, o să gătesc momițe”.

Andi Moisescu: „Nu, mă… nevastă-mea e la sală, trei ore nu o mișc de acolo. N-are rost să vă faceți griji… Cred că se face instructor profesionist în curând, părerea mea”.

În urmă cu mai mulți ani, Olia Steer și-a schimbat radical stilul alimentar. Aceasta a spus că unele probleme de sănătate pe care membrii familiei ei le-au avut au făcut-o să fie mult mai atentă la ceea ce consumă și a decis să nu mai mănânce nimic copt, fiert sau prăjit.

„Nu mai prăjesc nimic, nu fierb, nu coc. Prăjitul alimentelor e otrăvitor. Pe timp de iarnă, mai apelăm la foc pentru a fierbe linte, orez, fasole, pentru că ai nevoie de un raport caloric mai mare. Vara, în schimb, nu ai nevoie de mâncare gătită, să mănânci un fel cald.

Din afară, stilul raw-vegan poate părea restrictiv, dar nu este. Data viitoare o să-ți fac niște mici falși, din ciuperci bine condimentate. Poți să faci lapte de migdale, de nuci. Eu cred că noi, oamenii, nu suntem făcuți să fim carnivori și suntem pedepsiți cu boli dacă mâncăm carne.

În urmă cu mai bine de șase ani, sora mea s-a îmbolnăvit de cancer, nu era primul caz în familie, tata murise cu un an înainte. Din carte în carte, căutând cu disperare informații care s-o ajute pe ea, am aflat că felul în care mâncam era total greșit”, spusese aceasta în emisiunea lui Cătălin Măruță în urmă cu mai mulți ani…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies