Home Stiri mondene Florin Călinescu face parte din echipa Prima TV

Florin Călinescu face parte din echipa Prima TV

de Clara

În urmă cu puțin timp, paginademedia.ro a anunțat că Florin Călinescu a semnat cu postul Prima TV, după ce a plecat de la PRO TV. Actorul, de curând, anunțase că este „consultant pentru mai multe televiziuni”, dar nu fusese menționat numele niciunui post de televiziune.

Fanii lui Florin Călinescu îl vor putea vedea acum direct de la masa juriului de la Românii Au Talent, la Prima TV.

„Niște buni prieteni s-au gândit și ei să ne încrucișăm destinele și să o iau de la zero. Nu am nicio teamă. Genul meu e să construiesc, decât să mă dau pe tobogane construite de alții bine judecate de ei și pentru distracția unor audiențe. Am dat un anunțul și cred că nu s-a înțeles foarte bine… și atunci vreau să explic rar și pe îndelete.

Caut oameni, pentru că asta am făcut din 1 decembrie 1995, care să se exprime, într-un fel sau altul, într-un colectiv de creație. Rămâne să iau legătura cu unele din persoanele care îmi trimit dorințele lor de a lucra împreună. Niciodată nu am făcut și nu pot să fac compromisuri. Nu îmi fac o televiziune, pentru că nu sunt atât de nebun, e vorbă poate de milioane, habar n-am, dar am semnat un contract cu niște prieteni și veți afla săptămâna aceasta despre ce este vorba. Probabil o să fac și o emisiune, două, trei, cu dumneavoastră.

Am semnat un contract de consultanță, de consiliere, pentru mai multe televiziuni. S-a creat o confuzie. Am zis facem o televiziune, deci nu fac o televiziune. Nu de la zero, facem o «rebranduire»…

Nu trebuie să fiți actori, ba chiar caut să fiți sinceri și entuziaști. Caut să facem în această televiziune, în aceste televiziuni, programe românești, caut scenariști, oameni care să știe să facă un film, reportaje, nu pentru mine, ci pentru aceste televiziuni unde eu sunt consilier. Împreună cu niște prieteni fac niște lucruri importante. Eu sunt chemat să-mi dau cu părerea și să începem să creionăm niște programe. La ce mă pricep? La satiră, la comedie, scenarii, mecle, atitudini”, au fost declarațiile lui Florin Călinescu, potrivit cancan.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies