Home Stiri mondene Florin Călinescu pleacă de la „Românii au talent”. Iată cine îl înlocuiește!

Florin Călinescu pleacă de la „Românii au talent”. Iată cine îl înlocuiește!

de negriuelena

Florin Călinescu (63 de ani) a decis să urmeze o carieră politică, iar din acest motiv nu mai poate prezenta emisiunea de mare succes Românii au talent.

Spre dezamăgirea fanilor, Florin Călinescu va părăsi televiziunea și se va dedica politicii. O altă super vedetă îi va lua însă locul.

Este vorba despre Horia Brenciu, în vârstă de 47 de ani, care nu va ocupa doar scaunul de antrenor de la Vocea României, în locul Andrei, ci și pe cel de jurat în noul sezon de la Românii au talent, în locul lui Florin Călinescu, potrivit Click!.

Horia Brenciu este, astfel, personalitatea pe care mizează postul PRO TV în emisiunile care vor începe în toamnă și cu siguranță va asigura audiențe uriașe, datorită faptului că este foarte îndrăgit de public.

Deși a înlocuit-o pe Andra la Vocea României, Horia Brenciu va fi coleg cu ea la Românii au talent, alături de Andi Moisescu și Mihai Petre, conform Click!. Acesta revine la PRO TV după o pauză în care a fost jurat al emisiunii X Factor de la Antena 1.

Horia Brenciu a mai fost jurat la Vocea României, în perioada 2011-2013, iar acum va reveni cu forțe proaspete în cadrul emisiunii, pentru care deja a început filmările. Acesta va face tot posibilul să își arate valoarea de antrenor vocal.

„Revenirea la «Vocea României» este neașteptată, bine-venită și, recunosc, emoționantă. În acest sezon voi fi calm, liniștit, nu mă voi mișca de pe scaun, nu mă voi certa cu nimeni și sub nicio formă nu voi cânta din când în când cu band-ul emisiunii.

Voi fi precum un maestru yoghin. Voi căuta o voce nouă, plină de viață, o voce care să-mi aducă cel de-al treilea titlu”, a declarat Horia Brenciu.

PRO TV încă nu a făcut încă public un anunț oficial cu privire la venirea lui Horia Brenciu în postura de jurat al emisiunii Românii au talent.

Se pare că atunci când vor începe preselecțiile pentru Românii au talent, Brenciu se va plimba prin țară cu echipa de filmare…

Sursa: radiosimplu.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies