Home Stiri mondene Florin Călinescu vorbește despre salariile oferite la PRO TV

Florin Călinescu vorbește despre salariile oferite la PRO TV

de Clara

Florin Călinescu este unul dintre jurații de la PRO TV ai show-ului Românii au talent. Deoarece PRO TV este cel mai urmărit post de televiziune din România, s-a speculat că salariile juraților ar fi extrem de mari, dar niciodată nu s-a vorbit în mod public despre acest lucru.

Acum, Florin Călinescu a spus că îi este imposibil să declare cine este cel mai bine plătit angajat al PRO TV-ului, deoarece nu știe salariile colegilor săi.

„Probabil că eu am cel mai mare salariu. Măi, nu știu cine îl are. Dacă îl are Andreea Esca sau Andra sau eu. Nu știu ce salariu are Andi (Andi Moisescu – n. red.) sau Andra sau Andreea. Lucrurile astea sunt confidențiale, nu m-au interesat. Măruță m-a rugat să mă uit la el când prezenta o emisiune cu un cearșaf albastru în spate. Și i-am zis lui Adrian Sârbu, după ce a plecat Teo, că el e de adus. Dacă poți să vorbești o seară întreagă cu un cearșaf în spate, poți să faci o emisiune”, a spus acesta, potrivit impact.ro.

Florin Călinescu a mai declarat că, în urmă cu mai mulți ani, pe vremea când soțul Andrei, Cătălin Măruță, era la facultate, l-a rugat să vină să îl vadă pentru a-i da mai multe sfaturi. Conform spuselor sale, talentul pe care îl are l-a făcut pe Măruță să îl aleagă drept mentor, pentru a putea face lucrurile așa cum trebuie în cariera sa.

„Am primit un telefon de la Măruță, care, cu o voce așa… mă ruga să vin să îl văd. «Domnule Călinescu, este o onoare să vă aud… dacă aveți timp, să veniți să mă vedeți»… «Păi, bine, mă, unde să te văd?». M-am dus să îl văd unde avea emisiunea lui, la facultate, m-am târât, aplecat pe un gemuleț să îl văd”, a spus juratul de la Românii au talent, conform sursei menționate anterior…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies