Home Stiri mondene Florin Dumitrescu a refuzat să meargă în ”Asia Express”

Florin Dumitrescu a refuzat să meargă în ”Asia Express”

de Clara

Florin Dumitrescu a primit de mai multe ori propunerea de a merge în ”Asia Express”, însă a refuzat de fiecare dată. Acum, acesta a spus și care a fost motivul care a stat în spatele acestei decizii.

„Mi s-a propus de foarte multe ori să merg în «Asia Express/America Express». Nu îmi place să fiu departe de familie atât de mult timp. Nu e pentru mine.

M-am bucurat pentru el (Cătălin Scărlătescu) și i-am urat succes, pentru că e o experiență grea și are nevoie de succes. Sper că se va descurca bine, foarte bine. Să aducă banii acasă”, a spus acesta pe pagina sa de Instagram.

Florin Dumitrescu a vorbit despre viața de bucătar

„La 17 ani, ca bucătar, câștigam de trei ori mai mult decât mama. Am scăpat o tavă cu mâncare pe jos în timpul service-ului şi am dat foc la o bucătărie. Norocul meu a fost că cineva a fost pe fază şi paguba n-a fost mare. În rest, nu prea, am mai întârziat mese, au fost scandaluri.

Era o cameră de trei pe patru, plină cu cartofi noi în saci. Treaba mea era să spăl fiecare cartof în parte cu buretele sub jet de apă. Ţin minte că m-am apucat la 11:00 ziua, iar, la 10:00 noaptea, terminasem abia doi saci. Când am ieşit de acolo, eram disperat, am plecat plângând, aşa am ajuns acasă. A fost traumatizant, nu mai voiam să mă întorc”, a spus acesta conform celor de la spynews.ro.

„În momentul în care înveţi meniul unui restaurant, schimbă restaurantul, nu ai de ce să mai stai acolo! După ce ajungi să fii foarte tare, adică să ştii să găteşti orice în mai multe feluri, atunci oricine îţi va da oricât ceri”, a mai spus acesta despre primul sfat pe care l-a primit.

Florin Dumitrescu stă foarte bine şi din punct de vedere personal, acesta având o familie minunată pe care a reuşit să o întemeieze alături de o parteneră exact aşa cum şi-a dorit.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies