Home Stiri mondene Florin Dumitrescu are probleme de sănătate. Acesta are nevoie de operație

Florin Dumitrescu are probleme de sănătate. Acesta are nevoie de operație

de Clara

Florin Dumitrescu a împărtășit cu fanii săi din mediul online o problemă cu care se confruntă în acest moment. Internauții i-au sărit imediat în ajutor, oferindu-i câteva soluții.

„Câteva zile, nu mai sar ca Jordan, dar totuși am și eu o rugăminte la școlile de pedichiură din România. Nu mai tăiați unghiile rotunde și lăsați colțurile în pace. De trei ani mă chinui cu unghia încarnată după ce am vrut să merg și eu cu degetele la vedere și, o dată pe an, trebuie să mă operez. Suntem mulți băieți cu problema asta!”, a scris juratul de la Antena 1 pe pagina sa de Instagram.

„Trei ani jumătate m-am chinuit eu, de la pantofii de la muncă, de doua ori mi-am scos unghiile de la degetul mare, am folosit toate unguentele posibile, igienă la maximum, ciorapi de bumbac etc. Am zis, într-un final, că am făcut ce este mai rău, dar uite minunea!!! Succes și multă sănătate, Florin!”, „Și eu am avut aceeași problemă cu unghia încarnată și cu greu am reușit să scap, m-am chinuit patru ani și, după ce ieșeam din duș, mereu îmi ridicam colțul unghiei cu o pensetă și uite așa am reușit eu să scap. O zi bună și multă sănătate!”.

Mergi la podolog, îți va monta o sârmă pe unghie, aceasta nu va mai lăsa unghia să se încarneze. Smulgerea unghiei nu este o soluție”, „Am avut și eu problema asta și, timp de câteva luni, trebuie să vă duceți frecvent pentru a nu mai avea probleme deloc. Se rezolvă mai rapid și nu mai trebuie să repetați operațiile”, „Mai trist mi se pare că acel doctor care te operează nu îți spune că există alte variante de tratament”, sunt doar o parte dintre comentariile pe care acesta le-a primit…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies