Home Stiri mondene Florin Pastramă a avut probleme grave de sănătate: „Mâncat de infecție”

Florin Pastramă a avut probleme grave de sănătate: „Mâncat de infecție”

de Clara

În ultima vreme, Florin Pastramă a trecut prin multe schimbări fizice, dar nu toate au fost benefice. Se pare că un medic stomatolog nu a fost atât de bun pe cât s-a recomandat și i-a cauzat probleme dentare extrem de grave. Din fericire, acum, soțul lui Brigitte este bine și și-a rezolvat toate problemele.

„Timp de cinci luni, am căutat la mai multe clinici tratament, dar nimeni nu a reușit să-i dea soțului meu garanția că poate repara șapte canale de nerv necrozate și os facial mâncat de infecție, rădăcini deplasate și cu o lucrare în placă. În urmă cu doi ani, Florin a avut dinți sănătoși, dar un așa-zis doctor din București (nu merită să-i dau numele, ci sper doar să șteargă pozele cu Florin, deoarece nu-l recomandăm nimănui!) i-a stricat toată dantura, lăsându-l cu multe nopți de insomnii, din cauza durerilor de dinți”, a scris Brigitte pe pagina sa de Facebook.

În urmă cu mai multe săptămâni, Brigitte a fost bătută de Florin Pastramă, iar un apropiat al celor doi a oferit câteva declarații despre acest incident, pentru cei de la tacataca.ro.

„Brigitte este foarte supărată. L-a iertat pe Florin însă nu poate trece cu vederea, mai ales că a fost victima lui de prea multe ori. I-a spus că dacă o mai lovește, îi face bagajul și i-l pune la ușă. Oricum stă în casa ei, poate oricând să îl dea afară. Doar că ea îl iubește prea mult”, au spus persoane apropiate acestora.

„Ce s-a întâmplat… așa este când te iubești prea mult, toate chestiile încep de la condus. Nu-mi place că ia viteze prea multe, eu comentez de fiecare dată când conduce, când face parcări cu spatele, le fac eu.

Era să lovească o mașină și m-am enervat că era să lovească mașina și tocmai ce am reparat-o și n-am mai vrut să o mai lovesc încă o dată, abia ce am făcut-o și s-a enervat și asta s-a întâmplat”, a fost reacția lui Brigitte, încercând să își apare soțul…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies