Home Stiri mondene Florin Pastramă a părăsit-o pe Brigitte: „Am luat cea mai bună decizie”

Florin Pastramă a părăsit-o pe Brigitte: „Am luat cea mai bună decizie”

de Buinoschi Andreea

Brigitte Pastramă și Florin s-au certat din nou din cauza problemelor financiare. Cei doi și-au reproșat lucruri chiar în cadrul emisiunii pe care o au la Antena Stars, iar bărbatul nu a mai suportat și a plecat de-acasă.

„N-ai cum să rezolvi problemele cu Brigitte. Nu se poate așa ceva, nu e normal. I-au blocat banii; pentru că e numele meu acolo, trebuie să rezolv problemele, de aia plec. Frații mei sunt plecați, mama e la spital, nu are cine. Trebuie să merg să rezolv problemele, apoi facem contractul (n.r. – de separare a bunurilor) și gata. Nu sunt supărat. Eu sunt sigur că am luat cea mai bună decizie, nu ne despărțim”, a spus Florin Pastramă în cadrul unei emisiuni difuzate la Antena Stars.

„Mi se pare foarte aiurea că Florin mă lasă singură de fiecare dată când am probleme. Acum își face bagajele și se duce să își rezolve problemele. Eu oricum sunt singură, am doar copiii, chiar nu mă mai interesează, e alegerea lui, să își facă bagajele, să se ducă acasă. Eu chiar n-am crezut că-și va face bagajele. A mai plecat, dar s-a întors, dar, acum, Florin a luat-o foarte serios. E al doilea Paște pe care-l facem și nu-mi oferă nimic, ba chiar îmi face probleme. El mereu zice că are bani, moștenire, avere, dar niciodată nu-mi face niciun cadou. O să mă gândesc bine când o să vrea să se întoarcă acasă. Eu consider că el mereu are un plan B și nu consider că asta este o căsnicie reală; când e real, lupți, cum am făcut eu, nu pleci.

El m-a acuzat pe mine că cică s-a întâmplat totul că stătea cu mine. Mi se pare foarte aiurea. Eu nu sunt de acord să muncesc pentru problemele altora. Am fost trup și suflet, am vrut să-l ajut, dar nici chiar așa. Nu mi se pare corect. O să merg la biserică și o să mă rog la Dumnezeu să-mi rezolve problema. O să mi-o rezolve, dar m-a deranjat reacția lui Florin. Nu i-am cerut lui niciodată nimic și nu mi se pare corect să arunce vina pe mine pentru problemele lor, când eu chiar am fost alături de ei. Dragoste cu forța nu se poate, dacă vrea să plece, e alegerea lui. Fiecare alege ce vrea să facă cu viața lui. Eu sunt sigură că nu au cum să-mi ia banii, eu voi demonstra că sunt banii mei, nimeni nu-i poate lua, nu sunt sursa lui de venit, sunt din vânzarea casei mele, dar mă deranjează reacția lui, a făcut ca ceilalți. Când dă de probleme, renunță și pleacă”, a declarat și soția sa, Brigitte Pastramă, relatează cancan.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..