Home Stiri mondene Florin Pastramă, accident grav în Delta Dunării

Florin Pastramă, accident grav în Delta Dunării

de Clara

Brigitte și Florin Pastramă au decis să se rupă de problemele de zi cu zi și au plecat într-o vacanță în Deltă. Deși au plecat să se distreze, să se liniștească, cei doi nu au avut parte de așa ceva prea mult timp, deoarece afaceristul a comis-o din nou. Brigitte s-a enervat după ce soțul său  a fost cât pe aici să cadă în apă, cu tot cu telefoane, dar și cu hainele de lux pe care le purta.

Conform celor de la spynews.ro, soții Pastramă se întorceau cu o barcă spre pensiunea unde erau cazați. Cei doi au început să discute cu mai mulți muncitori care se aflau pe ponton, dar un gest de neatenție al bărbatului era să-l coste foarte scump.

Brigitte și Florin au decis să ducă și niște pepeni la pensiune. În timp ce bărbatul încerca să o ajute pe soția sa să urce în barcă, acesta a scăpat pepenele, fiind aproape de a cădea în apă cu toate bunurile pe care le avea la el.

„La un moment dat, ca să arate el că e șmecher, văd că ia lubenița și o aruncă spre Cristi. În momentul în care Cristi s-a îndreptat spre lubeniță, Florin a vrut să sară. Păi, măi, Florine, tu nu vezi că barca nu e legată? Și a picat și telefonul, și Florin se prelingea pe lângă barcă. Un șoc total am avut. Deja vedeam: papucii de firmă, cămașa, telefonul, ochelarii, pe fundul Dunării. În schimb, în ultimul moment s-a ancorat de marginea pontonului și a reușit să se sprijine. Am răsuflat ușurată”, a mărturisit fosta soție a lui Ilie Năstase.

„Barca s-a dat într-o parte și era să cad în apă. Atunci, ca să nu cad în apă, m-am pus cu fundul pe ponton. Când am făcut asta, mi-a căzut telefonul, era în buzunar, mi-a căzut în apă. Bineînțeles, era să cad și eu. Era să cad cu ceasul, cu tot ce am pe mine, cu ochelarii, dar mai bine a căzut telefonul”, a confirmat Florin Pastramă…

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies