Home Stiri mondene Florin Pastramă, agresat cu bestialitate. Care a fost motivul

Florin Pastramă, agresat cu bestialitate. Care a fost motivul

de negriuelena

Florin Pastramă ar fi fost agresat cu bestialitate și s-a ales cu capul spart. Se pare că două persoane l-au agresat și l-au lovit cu târnăcopul. Totul s-a petrecut în zona Fundeni din București.

Conflictul dintre ei ar fi pornit din cauza unui teren „executat” de bancă deoarece proprietarii nu și-au achitat datoriile.

Terenul respectiv este în valoare de 400.000 de euro, bani pe care i-au plătit Brigitte și Florin Pastramă.

Vedetele s-au deplasat acolo pentru a îl marca, iar foștii proprietari, doi bărbați, ar fi sărit să îl bată pe Florin Pastramă, ajungând să îi spargă capul, conform Click!.

„Brigitte și Florin au cumpărat o creanță a unei bănci. Când s-au dus la înțărușat, au sărit pe ei cu târnăcoapele.

I-au spart capul lui Florin și a avut nevoie de îngrijiri medicale. A ajuns și poliția ulterior”, au spus surse din anturajul lui Brigitte și Florin Pastramă.

Cu toate acestea, la locul incidentului s-a aflat și un martor care susține că lucrurile ar fi stat cu totul altfel.

Martorul a povestit pentru Spynews că Florin Pastramă este cel care a vrut să lovească pe cineva, dar că în acel moment și-a pierdut echilibrul și a căzut, lovindu-se cu capul de bordură.

„Domnul Florin Pastramă, din câte am înţeles de la oamenii de pe stradă, a venit şi, în loc să se înţeleagă, cred că s-au adresat injurii.

La un moment dat a vrut să îl lovească pe unchiul cu capul în gură, atunci au sărit mai mulţi, s-a dezechilibrat sau şi-a pierdut controlul şi a căzut cu capul de bordură.

Aşa am înţeles eu de la martori. Este o poveste mai veche. Florin Pastramă a mai încercat să mai facă şi către alte persoane aceleași lucruri pe care le face de obicei, să-i deposedeze de terenuri.

El spune că este terenul dânsului”, a declarat o sursă a celor care sunt implicați în acest incident…

Sursa: libertatea.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies