Home Stiri mondene Florin Pastramă o ține pe Brigitte departe de Ilie Năstase

Florin Pastramă o ține pe Brigitte departe de Ilie Năstase

de Buinoschi Andreea

Florin Pastramă s-a săturat să o tot audă pe Brigitte vorbind despre fostul ei soț, Ilie Năstase. Aceasta nu se poate opri și, mai mult decât atât, chiar i-a mărturisit și lui Florin cât de mult l-a iubit, dar și câte sacrificii era în stare să facă pentru el.

Totul a început când afaceristul i-a spus lui Birigitte că Ilie a făcut parte din viața sa doar pentru că stătea foarte bine la capitolul financiar. Atunci, vedeta s-a simțit jignită și i-a spus lui Florin Pastramă că l-a iubit atât de mult pe fostul sportiv, încât era capabilă de sacrificii imense.

„Îți jur pe ce am mai scump că l-am iubit, pentru mine Ilie a fost totul. Atât de mult l-am iubit, că era să renunț la Dumnezeu pentru el”, a spus femeia, foarte revoltată de acuzațiile venite din partea actualului soț.

Florin Pastramă, sătul până peste cap, a spus că relația cu Ilie nu a fost atât de frumoasă pe cât o vedete Birigitte, declarând că fostul ei soț i-a lăsat și multe datorii: „Tot timpul Brigitte mă compară cu domnul Ilie. Păi stai, mă, Brigitte, ce ți-a dat ție domnul Ilie? Două ceasuri, două genți și datorii. (…) Am și eu frustrarea mea, tot timpul îl aduce în discuție”.

Vedeta s-a apărat imediat, spunând că nu îl aduce în discuție atât de des pe cât spune Pastramă, iar când o face, îl dă drept exemplu pozitiv. „Eu, în locul lui Florin, nu aș mai fi reproșat chestia cu Ilie. Pe bune, nu îl invoc în fiecare zi pe Ilie, cred că am făcut-o de trei sau patru ori, în care l-am dat ca exemplu pozitiv. Nu l-am invocat cum spune el, exagerează”, a spus Brigitte, în apărarea ei…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..