Home Stiri mondene Florin Pastramă, prima reacție după ce a fost bătut. Cine sunt agresorii

Florin Pastramă, prima reacție după ce a fost bătut. Cine sunt agresorii

de negriuelena

Recent, Florin Pastramă a fost bătut, iar în urma agresiunii s-a ales cu capul spart și o lovitură aplicată la piciorul drept. Incidentul a avut loc pe o stradă din zona Fundeni.

Florin Pastramă și soția sa, Brigitte, au fost văzuți ulterior în Fundeni, omul de afaceri având capul bandajat și pantalonii ridicați la piciorul drept.

Prima reacție a afaceristului nu s-a lăsat mult așteptată, întrucât acesta a depus deja plângere la Poliție împotriva celor care l-au bătut.

Se pare că întreg conflictul a pornit de la un teren pe care voia să îl cumpere, terenul fiind executat de o bancă. Agresorii sunt foștii proprietari ai terenului respectiv, și anume doi bărbați de etnie romă.

Pe de altă parte, martorii aflați la fața locului au spus că Florin Pastramă ar fi intenționat să îl lovească pe unul dintre agresori cu pumnul, moment în care și-a pierdut echilibrul și a căzut, lovindu-se cu capul de bordură, potrivit Wowbiz.

Lizeta Haralambie, avocata și nașa de cununie a lui Florin Pastramă și Brigitte, a oferit primele declarații despre cazul în care este implicat afaceristul.

„A avut o altercație. A vrut să cumpere un bun și respectivii care au avut bunul la bancă s-au supărat și l-au luat la bătaie pe Florin.

E o executare. Și-au cumpărat o creanță de la un executor, s-au dus să vadă bunul cu topografii, să facă măsurători și respectivii s-au supărat.

L-au bătut proprietarii, mă rog, foștii proprietari”, a declarat Lizeta Haralambie. Poliția a demarat deja cercetările, în urma plângerii depuse de Florin Pastramă.

 „Persoana vătămată a depus plângere, urmând a fi prezentat la INML.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, au declarat autoritățile…

Sursa: viva.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies