Home Stiri mondene Florin Ristei și Naomi Hedman au făcut pasul cel mare. Fanii sunt în extaz

Florin Ristei și Naomi Hedman au făcut pasul cel mare. Fanii sunt în extaz

de Clara

Florin Ristei a spart gheața și a vorbit despre relația pe care o are cu o fostă participantă de la X Factor, Naomi Hedman. Cei doi sunt atât de îndrăgostiți, că Florin deja a prezentat-o părinților lui. Se pare că nimeni și nimic nu îi poate opri și vor să fie împreună, indiferent de ceea ce spun gurile rele.

Conform celor de la Antena 1, sentimentele lor au început să se intensifice puțin câte puțin, deoarece, inițial, nu și-au dat seama că au sentimente unul față de celălalt.

„Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect.

Mama i-a arătat poze cu mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut.

Uite nici aici nu prea ne pasă ce zice lumea, atât timp cât ne simțim bine. Cât timp nu deranjăm pe nimeni, avem aceleași pretenții și noi. Totuși, am primit unele dintre cele mai frumoase mesaje de la prieteni sau admiratori”, a spus artistul pentru cei de la Antena 1.

Acum este jurat la X Factor, dar, în urmă cu doar câțiva ani, a fost unul dintre câștigători. În cadrul unui interviu acordat celor de la click.ro, artistul a povestit despre această experiență.

„Vă spun cu mâna pe inimă că nu îmi venea să cred că e adevărat. Ştiu că în momentul în care băieţii au spus «Câștigătorul este…», mă aşteptam să treacă secunde bune până să îl şi anunțe. Faptul că mi-am auzit numele mi se părea atât de ireal, încât nu-mi dădeam seama dacă auzisem doar eu. A fost nevoie de o fracțiune de secundă ca uralele publicului să ajungă la mine, să realizez că totul era adevărat! M-am bucurat ca un copil, m-am aruncat pe scenă… nici nu mai ştiu ce am simţit”, a mărturisit fostul participant de la Asia Express…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies