Home Stiri mondene Fosta parteneră a lui Dan Bittman vorbește despre despărțirea de acesta

Fosta parteneră a lui Dan Bittman vorbește despre despărțirea de acesta

de Buinoschi Andreea

Liliana Ștefan și Dan Bittman au decis să pună punct relației lor, după mai mult de două decenii. Aceștia au decis să meargă pe drumuri diferite și, la aproximativ șase luni de la despărțire, Liliana a vorbit despre cum este viața sa acum, de când este singură.

„Din fire, sunt mai discretă, nu îmi place ca lucrurile care țin de intimitatea unei familii să fie discutate public. Așa că nu m-am simțit confortabil. A da timpul înapoi mi s-ar părea o acțiune de neasumare și nu aș face asta dacă ar fi posibil.

Dar, dacă totuși s-ar întâmpla, nu aș vrea să schimb nimic din ceea ce sunt eu. Fiecare eveniment și întâmplare din viața unui om au un sens, un scop precis.

În prezent, mă dedic cu pasiune activității de terapii alternative și complementare, precum și de cursurile de la Facultatea de Psihologie. Am creat un program personalizat de terapie, care se numește ReBalance, prin care propun soluții naturale, holistice și eficiente pentru combaterea și tratarea multor dezechilibre atât fizice, cât și psiho-emoționale.

Depresia, stresul acut, lipsa de concentrare, insomnia, anxietatea, epuizarea psihică, iritabilitatea, instabilitatea emoțională, frustrarea, angoasa sunt câteva din situațiile cărora mă adresez prin terapiile ReBalance”, a spus aceasta în cadrul unui interviu acordat celor de la protv.ro.

În urmă cu ceva timp, Dan Bittman a spus care este motivul pentru care el și fosta lui parteneră nu au ajuns în fața altarului.

„Tocmai, pentru că e vorba de un act. Nu este nimic să ne ţină. Suntem de 25-26 de ani împreună. În primul rând, nici ea nu îşi doreşte. Liliana nu mi-a spus niciodată lucrul acesta. Dimpotrivă, cred că am strica mai mult dacă am încerca să statutăm relaţia… Singura ei întrebare a fost dacă vreau să stau împreună cu ei. Şi am zis «Păi, cum, de ce facem copilul, nu ca să fim împreună?»”, a spus solistul trupei Holograf, în urmă cu ceva timp, conform spynews.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies