Home Stiri mondene Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a luat o decizie radicală în urma divorțului

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a luat o decizie radicală în urma divorțului

de Buinoschi Andreea

În urma divorțului, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a luat o decizie radicală. Anamaria Prodan nu vrea să mai stea în România și are planuri mari în ceea ce privește educația fiului ei cel mic.

„Vreau să mă îndepărtez de România. Bebeto va merge la 14 ani în America la o academie. Se vorbește mult despre averea noastră. El nu are de împărțit cu mine nimic. Tot ce avem e de la mama. Eu declar oficial acum: totul e moștenit de la mama mea! Reghecampf are banii din salariul lui. Nu avem ce să împartim, nu avem pe ce să ne certăm”, a spus aceasta, conform cancan.ro.

„El este tatăl copilului, nu o să vorbesc niciodată urât de el. Da, am făcut niște greșeli, dar promit că le repar și o să lupt pentru ca copiii mei să nu simtă nenorocirea asta și să crească demni.

Oricât de greu ar fi, să lăsăm legea să își spună cuvântul și avocații, pentru că nu știm exact care este adevărul. Dacă ar fi să o iau de la capăt și să am încredere în soțul meu, aș face la fel. O să văd cum o să descurc încet lucrurile și, atunci, o să dau o declarație oficială. Întotdeauna mi-am apărat familia cu prețul vieții, ca să arăt că nimeni nu-mi atinge familia.

Am aflat si noi informația din ziar (n.red. – despre divorț), niciodată nu am știut care este adevărul, toată familia este puțin bulversată, nu se știe care e minciuna și care este adevărul, dar o să le descurc pe toate. Copilul cel mic suferă cel mai tare, pentru că nu prea își vede tatăl, nu prea poate să dea de el”, a mai spus Anamaria Prodan…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies