Home Stiri mondene Fuego a lansat un nou colind

Fuego a lansat un nou colind

de Clara

Așa cum ne-a obișnuit în fiecare an, Fuego a lansat un nou colind, intitulat Ninge în Rai. Piesa a fost compusă de către Adrian Artene și orchestrată de către Alexandru Gorgos.

„Iarnă, rugăciune, tu, albă minune / Ai zăpezi de vis și-un Crăciun promis / Straie de mătase, Dumnezeu îți coase / Și te înfășoară-n broderii frumoase/ Ninge în Rai cu aripi de înger / Și-adie un colind, leru-i ler / Sfântă-i ninsoarea ce cade-n icoane / Și cei ce zidesc troiene în Cer”, sunt doar o parte dintre versurile piesei lui Fuego.

„Da, colindam şi când eram mic, împreună cu alţi câţiva puşti de vârsta mea. Doar că, pe vremea aia, pe noi nu ne interesa cât de bine cântăm, ci ne interesa să facem spectacol la uşa fiecărui vecin. Şi căutam originalitatea – la drept vorbind, multe secrete am deprins eu atunci, în perioada colindelor copilăriei”, a mărturisit artistul, în urmă cu ceva timp, potrivit ciao.ro.

Anii au trecut, iar faima lui Fuego a devenit din ce în ce mai mare. În urmă cu ceva timp, acesta a făcut câteva declarații despre starea de spirit, deoarece se apropia de vârsta de 45 de ani și a spus care este secretul pentru o viață frumoasă și liniștită.

„Starea mea de spirit este chiar mai tânără de 30. Sunt un adolescent în suflet și la chip, așa am fost de mic, neschimbându-mă prea tare în ultimii 20 de ani. Doar părul mi s-a albit. Nu fac nimic special pentru a arăta în vreun fel anume. Nici nu arăt. Cred că sunt un tip normal, dar care nu-și simte și nu-și arată vârsta. Secretul cel mai important pentru asta este să gândești pozitiv”, a spus artistul, în urmă cu un an, după ce a aniversat a 44-a zi de naștere…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies