Home Stiri mondene Fuego a trecut prin clipe cumplite din cauza problemelor financiare

Fuego a trecut prin clipe cumplite din cauza problemelor financiare

de Clara

Datorită talentului său, Fuego a reușit să se facă remarcat în industria muzicală, lucru ce i-a adus o mulțime de beneficii. Cu toate acestea, viața lui nu a fost mereu ușoară și, în urmă cu ceva timp, a vorbit despre problemele financiare cu care s-a confruntat în tinerețe.

„Nu m-a ajutat nimeni. Nu am avut bani. Am fost un copil sărac. Uneori trăiam așa, de pe o zi pe alta, pentru că ai mei au muncit enorm ca să mă ţină la facultate la București. Am stat în internat cu alţi cinci colegi de-ai mei într-o cameră.

De multe ori nu aveam posibilitatea să-mi cumpăr bilet să mă duc cu autobuz sau cu troleibuz sau cu tramvai, pentru că era perioada în care cumpăram bilet din tramvai şi nu aveam bani şi mergeam pe jos de la Obor până în Drumul Taberei.

Nu mi-a fost ușor. A fost un efort enorm al părinților mei. Amândouă salariile mergeau pe întreținerea copilului la București, la facultate, la studii”, a spus artistul la Antena Stars.

Fuego a acordat un interviu și pentru cei de la okmagazine.ro și a vorbit despre cariera sa, dezvăluind că nu doar în domeniul muzicii activează, ci și al actoriei.

„Nu-mi lipseşte absolut nimic! Am tot ce-mi trebuie! Mă simt confortabil în propria-mi piele, am capul pe umeri, nu visez cai verzi pe pereţi, ştiu ce pot şi ce vreau să dăruiesc oamenilor, pot face bine dacă stă în puterea mea şi sunt mândru de asta. Sunt fericit că am libertatea supremă de a fi eu însumi, de a mă ghida după propriile principii şi de a oferi artă publicului meu, în felul în care eu mi-l doresc. Dacă e să vreau ceva, poate că mai mult timp n-ar strica, pe voi, muzică de calitate, echilibru şi un strop de linişte. Îmi doresc să strâng încă pe-atâtea împliniri şi să fiu în continuare simplu, cu sufletul deschis! Restul le fac, n-am niciun dubiu”, a spus Fuego pentru cei de la okmagazine.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies