Home Stiri mondene Gabi Bădălău are o nouă iubită

Gabi Bădălău are o nouă iubită

de Buinoschi Andreea

Gabi Bădălău este extrem de pregătit pentru a lua viața de la capăt. Acesta a uitat de fosta nevastă și s-a îndrăgostit deja de o nouă femeie. Acesta chiar i-a făcut o declarație de dragoste noii sale cuceriri, dar nu s-a lăsat și a adăugat ceva legat și de fosta sa parteneră.

După ce a divorțat de Claudia Pătrășcanu, fiul politicianului s-a afișat alături de domnișoare care mai de care mai atrăgătoare, în diferite vacanțe luxoase.  „Iubirea e bună când lumea e rece. Dacă te-a trădat o femeie… iubește repede alta”, sunt cuvintele care au stârnit un val de controverse.

În cadrul unui interviu acordat celor de la okmagazine.ro, fosta sa soție, Claudia Pătrășcanu, a vorbit despre separarea de Gabi Bădălău.

„Adevăratele dureri sunt cele pe care le duci în tăcere şi în legătură cu care nu vrei să fii nici compătimit şi nici mângâiat. Omul pe care îl iubeam, cel pe care îl consideram sufletul meu pereche, pe care l-am ales şi căruia i-am dăruit doi copii superbi şi sănătoşi dispăruse, de o lungă perioadă, din viaţa de familie. Se întâmplase cu un an în urmă ca, în viaţa iubirii mele, a tatălui copiilor mei, să apară altcineva. Soţia şi copiii nu mai contau, ne uitase, păream nişte străini. Implicarea, respectul, sentimentele lui nu mai existau, nu mai era acel bărbat căruia i-am dăruit totul, pentru care am renunţat la multe şi căruia i-am dăruit doi copii. Nu mai ştiam cum arată, cine este, ce vrea, de ce continuă să mă mintă din orice, de ce nu apărea când aveam nevoie de el.

După multe insistenţe şi rugăminţi, chiar şi cererea unui divorţ amiabil, după alte şi alte apariţii ale lui lângă acea femeie de care toată lumea ştia, dar nimeni nu lua atitudine, mi-am luat inima în dinţi şi am scris acel mesaj, după care m-am trezit dată afară din casă de către omul căruia m-am dăruit, cândva. Şi nu am fost dată afară singură, ci cu ambii copii”, a mărturisir Claudia…

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies