Home Stiri mondene Gabi Bădălău o face praf pe fosta sa soție. Ce replică i-a dat Claudiei Pătrășcanu după ce ea a lansat piesa „Tată de duminică”

Gabi Bădălău o face praf pe fosta sa soție. Ce replică i-a dat Claudiei Pătrășcanu după ce ea a lansat piesa „Tată de duminică”

de negriuelena

Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu, a avut o replică scurtă, dar cu subînțeles, la adresa acesteia.

Artista a lansat în urmă cu puțin timp piesa Tată de duminică, melodie care se referă la momentele dificile din relația lor care au dus la despărțire.

Gabi Bădălău nu a tăcut, ci a reacționat într-un mod diplomatic la „atacul” venit din partea fostei sale soții.

Acesta a scris un mesaj pe contul său de Instagram din care se poate înțelege faptul că el a dorit să clădească o căsnicie stabilă, dar Claudia Pătrășcanu și-a dorit atenție asupra carierei sale.

„Nu poţi construi niciodată un regat cu o persoană care încă doreşte atenţia din sat”, a transmis Gabi Bădălău prin intermediul profilului său de Instagram.

Claudia Pătrășcanu a vorbit de curând despre faptul că cel puțin momentan împăcarea cu fostul ei soț este exclusă și a explicat care a fost motivul care a dus la divorț.

„A fost într-un moment în care s-au întâmplat niște lucruri în viața mea. Am simțit să fac această piesă.

Sunt multe femei care își cresc copiii singure, mă consider o femeie puternică. Mi-am dorit un divorț amiabil, pentru liniștea copiilor noștri, el nu a vrut.

Timpul le rezolvă pe toate. Atunci când te căsătorești, nu te gândești că o să divorțezi. Dacă lăsăm timpul să treacă, se vor așeza toate.

Dintotdeauna mi-am dorit ca eu și Gabi să rămânem părinți pentru ei, dar și prieteni…

Viața este lungă, dar acum nu sunt șanse de împăcare”, a declarat Claudia Pătrășcanu la o emisiune de televiziune.

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!