Home Stiri mondene Gabi Bădălău, prima reacție după ce a fost surprins în compania Biancăi Drăgușanu

Gabi Bădălău, prima reacție după ce a fost surprins în compania Biancăi Drăgușanu

de Buinoschi Andreea

Gabi Bădălău a oferit primele declarații despre presupusa relație pe care o are cu Bianca Drăgușanu. Acesta nu a negat faptul că cei doi s-au întâlnit, ba chiar a complimentat-o și nu a exclus posibilitatea ca pe viitor să formeze un cuplu.

„Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar deocamdată nu e nimic între noi. Doar am ieșit împreună. Nu știm ce ne rezervă viața”, a declarat Gabi Bădălău, potrivit celor de la spynews.ro.

Ceea ce i-a dat de gol au fost filmulețele postate de Bianca pe contul ei de Instagram. În acele momente, internauții au putut vedea cum mâna lui Bădălău era încolăcită pe talia acesteia, iar ceasul scump pe care îl avea la mână a fost un indiciu extrem de important în aflarea identității lui.

În timp ce Gabi Bădălău se distrează în Dubai, fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu, le cere ajutorul oamenilor pentru a putea câștiga custodia celor doi băieți pe care îi au împreună, motivând că fostul partener consumă droguri. „Procesul de ieri a început prin audierea martorei lui, care, la intrarea în sală, a fost pusă să jure cu mâna pe Biblie și, în loc să spună: «Așa să-mi ajute Dumnezeu!», a spus «Așa să mă ierte Dumnezeu!». Bineînțeles că am făcut o observație către doamna președintă pentru ceea ce a spus martora și am fost dată afară din sală, stând la ușă ca un om pedepsit 40 minute. Menționez că «soțul» a avut o criză de râs pe parcursul ședinței, dar nu s-a vrut a o sesiza!

Bineînțeles că martora mincinoasă, menajera care este plătită de familia Bădălău să-mi facă rău, pe care am tratat-o impecabil și pe care niciodată nu am deranjat-o, a plecat satisfăcută de răul pe care l-a făcut și că nu a mai fost pusă încă o dată să jure corect pe Sfânta Biblie”, a spus Claudia Pătrășcanu pe contul său de Facebook…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies