Home Stiri mondene Gabi Bădălău suferă din cauza Biancăi Drăgușanu?

Gabi Bădălău suferă din cauza Biancăi Drăgușanu?

de Clara

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu este una deloc liniștită. Una dintre cele mai recente postări ale afaceristului a ridicat foarte multe semne de întrebare și se pare că lucrurile dintre el și Bianca nu stau deloc bine.

Pe pagina sa de Instagram, Gabi Bădălău a postat un mesaj ce pare să facă referire la Bianca Drăgușanu. „Să iubești pe cineva care nu te iubește este ca și cum ai aștepta trenul în aeroport”, a fost postarea afaceristului. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a făcut declarații cu privire la această afirmație, fiind la fel de discreți ca până acum.

Din cauza faptului că între el și Bianca au apărut anumite probleme, dar și datorită faptului că el și Claudia au temperat tensiunile dintre ei, oamenii s-au gândit că Bădălău și Claudia Pătrășcanu, fosta soție, se vor împăca. Cei doi au negat această posibilitate, iar Claudia a menționat că, deși încearcă să ajungă la un numitor comun pentru copiii lor, nu se poate.

Cei doi nu au divorțat nici acum, după aproape doi ani de când au depus actele de divorț, deoarece nu se pot înțelege în privința custodiei celor doi băieți pe care îi au împreună.

„Nu vreau să mai discut. Nu mă interesează Claudia, mă interesează doar cum sunt copiii și atât. Totul e perfect pentru copii. Nu există, 0% șanse, nu există (n.r. – o posibilă împăcare)”, a declarat afaceristul pentru cei de la Antena Stars.

„Doamne, iartă-mă! (n.r. – vizavi de împăcare) Acum, dacă am încercat să fie bine pentru copii, nu înseamnă că ne-am și împăcat. Nu mai văd această împăcare ca și cuplu. Astăzi, în instanță, lucrurile au stat cu totul și cu totul diferit. Încerc degeaba să fac ca lucrurile să fie bine pentru copii. Susține că-mi ia copiii! M-a amenințat cu asta din anul 2019”, a spus și Claudia pentru aceeași sursă…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies