Home Stiri mondene Gabi Bădălău susține că a fost urmărit de detectivii angajați de Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău susține că a fost urmărit de detectivii angajați de Claudia Pătrășcanu

de Clara

După ce Claudia Pătrășcanu a spus că fostul ei soț, Gabi Bădălău, nu vrea să-i acorde divorțul, deoarece speră la o împăcare, acum, omul de afaceri a reacționat. Actualul iubit al Biancăi Drăgușanu susține că aceasta ar fi angajat niște detectivi și nu înțelege de ce nu vrea să-l lase în pace.

Bădălău a mărturisit că artista nu este o persoană pe care să te poți baza și tot ce își dorește este ca ea să îl lase în pace.

„A angajat o firmă de detectivi, dar instanța a respins această probă. Am avut această investigație din partea detectivilor, dar concluzia detectivilor în urma investigării era că fumez narghilea, că iau masa la restaurantele de pe Șoseaua Nordului și că m-au văzut că beau și că mă urc la volan și că sunt un pericol pentru copiii mei”, a spus acesta la ”Xtra Night Show”.

Gabi Bădălău susține că acesteia îi place scandalul

„E foarte defectuoasă. E o fire foarte conflictuală, nu înțeleg și sunt uimit și șocat de atitudinea Claudiei, de atitudinea avocaților. Nu înțeleg răutatea pe care o are asupra mea de a mă decade din drepturi, de a mă omorî mai are să zică. Îmi face plângeri zilnic sau săptămânal, inclusiv duminică, atunci când am avut un eveniment în familie, a sunat la 112 pentru o prostie, sunt obișnuit cu plângerile Claudiei. Era ora 18 că nu duc copiii acasă, cu toate că aveam un acord să duc copiii luni.

Claudia e bipolară și are dublă personalitate și nu înțeleg cu mine, tatăl copiilor, care eu încerc să fiu foarte civilizat și foarte diplomat cu ea, eu am formulat o cerere, o tranzacție la începutul dosarului, că tot spune că nu-i dau divorțul, de parcă ar fi un obiect, am făcut aceea tranzacție care era în avantajul său și al copiilor, dar nu a acceptat-o”, a mai spus acesta, conform celor de la viva.ro.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies