Home Stiri mondene Gabriela Cristea a ales un meniu sofisticat pentru botezul fetiței ei. Care sunt delicatesele

Gabriela Cristea a ales un meniu sofisticat pentru botezul fetiței ei. Care sunt delicatesele

de negriuelena

Pe data de 6 septembrie, Gabriela Cristea și Tavi Clonda o vor creștina pe mezina familiei, Thea Iris Selena, iar nașii vor fi Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu.

Frumoasa mămică a optat pentru unele dintre cele mai inedite și sofisticate preparate, ce au și un design special.

Gabriela Cristea a ales cu grijă bucatele sofisticate, printre care se află următoarele: somon cu creveți Black Tiger, pulpă de rață, legume dulci cu sos Lemon Butter, Roast Beef cu Sos Remoulade, Cartofi Dauphinoise, filé de porc cu sos de prune, varză caramelizată cu sos de fructe de pădure.

Meniul ales de frumoasa prezentatoare TV este unul modern, care va surprinde cu siguranță în mod plăcut papilele gustative ale invitaților.

În ceea ce privește tortul de botez al Theei Iris Selena, și acesta va fi unul deosebit, care se va potrivit cu tematica aleasă pentru petrecere.

Petrecerea de botez va fi una fastuoasă, peste o sută de persoane fiind invitate la acest eveniment.

Cât despre cununia religioasă, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au decis să o facă pe data de 24 august, cu două săptămâni înainte de botez.

Nunta lor se va sărbători doar cu persoanele apropiate, la vila familiei, care este situată în Otopeni, iar meniul ales de cei doi va fi pe bază de bufet.

„Nu e o vorba despre o nuntă așa…mare, e doar cununie religioasă, va fi o petrecere restrânsă, cu familia și câțiva prieteni, în jur de 40 de persoane.

Am vrut să facem separat cununia noastră religioasă și botezul fetiței, pentru ca fiecare să aibă data lui.

Gabriela are în lucru rochia de mireasă și nu vrea să o văd până în ziua nunții”, a declarat Tavi Clonda pentru Libertatea

Sursa: libertatea.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies