Home Stiri mondene Gabriela Cristea a făcut avort

Gabriela Cristea a făcut avort

de Clara

Gabriela Cristea a trecut printr-un moment extrem de dureros, în urmă cu mai mulţi ani. Aceasta a trebuit să facă o întrerupere de sarcină din cauza unor complicaţii. Deşi tatăl ei susţine că avea 16 ani când acest lucru s-a întâmplat, prezentatoarea a declarat că avea aproximativ 19.

„Am făcut, la un moment dat, un avort, dar l-am făcut pentru că am avut ceva complicații. Am stat internată în spital câteva zile. Aveam aproape 19 ani când am suferit un avort”, a spus Gabriela Cristea la Kanal D.

„Acum pot să-i spun Gabrielei că am fost supărat pe ea, dar acum nu mai sunt, gata. Așa sunt și eu uneori, mă apucă. Te iubesc, iubire!

Secretele fericirii în cuplu sunt, după părerea mea, trei la număr. Cel puţin aşa este la mine şi la Gabi. În primul rând, comunicarea trebuie să fie bună, viaţa sexuală să fie activă şi după ce apar copiii şi, în al treilea rând, niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viaţă. Ar mai fi şi altele, dar, în opinia mea, astea sunt cele mai importante”, a spus Tavi Clonda.

În urmă cu ceva timp, Gabriela Cristea a vorbit despre modalitatea în care ea și Tavi își împart treburile casnice, mai ales că cele două fete îi solicită foarte mult.

„Aveam pe cineva care ne ajută la curățenie, dar, din păcate, nu mai primim pe nimeni acum în casă, ținând cont de situația actuală și, atunci, noi ne ocupăm de tot ce înseamnă îngrijire, spălat, călcat, făcut curățenie, mâncare, avut grijă de fete. Practic, meseria de casnic sau casnică este cea mai grea din lume. Am încercat să ne împărțim cumva sarcinile.

Eu mă ocup de partea de bucătărie, gătesc, spăl, calc și fac curățenie, mă ocup ca toate lucrurile să fie îngrijite. În schimb, Tavi se ocupă exclusiv de datul cu aspiratorul. Mie mi se pare, oricum, o treabă pe care trebuie să o facă bărbații, pentru că e mai greu de făcut sau, cel puțin, mie îmi este foarte greu. În ceea ce privește fetele, ne ocupăm amândoi. Atunci când are el treabă, mă ocup eu, și invers, iar atunci când suntem amândoi acasă, ne ocupăm amândoi de fete”, a spus prezentatoarea în cadrul unui interviu acordat pentru click.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies