Home Stiri mondene Gabriela Cristea a vorbit despre cât de mult a suferit în perioada când nu reușea să rămână însărcinată: „Plângeam în hohote şi el nu mai ştia ce să îmi facă”

Gabriela Cristea a vorbit despre cât de mult a suferit în perioada când nu reușea să rămână însărcinată: „Plângeam în hohote şi el nu mai ştia ce să îmi facă”

de negriuelena

Gabriela Cristea, în vârstă de 44 de ani, și-a deschis sufletul și a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioade prin care a trecut, aceea în care nu reușea să rămână însărcinată. Aceasta și soțul său, Tavi Clonda, și-au dorit enorm să devină părinți, dar acest lucru nu a fost posibil pe cale naturală, așadar au fost nevoiți să apeleze la fertilizarea in vitro.

Îndrăgita prezentatoare TV a suferit foarte mult pe durata tratamentelor de inseminare artificială, deoarece rezultatul pozitiv s-a lăsat foarte mult timp așteptat. După foarte multe tentative eșuate, într-un final s-a petrecut și minunea, frumoasa brunetă dându-i viață primei fetițe, Victoria. Tot în urma tratamentelor a reușit să mai rămână însărcinată încă o dată, aducând pe lume tot o fetiță, Iris.

„La opt săptămâni a trebuit să fac întrerupere de sarcină, pentru că sarcina se oprise din evoluţie. (…) Mi-aduc aminte de momentul ăla când spuneau doctorii că trebuie să îmi facă intervenția pentru că era atât de periculos încât îmi puteam pierde şi eu viaţa, iar eu le spuneam să mai aşteptăm un pic că poate se întâmplă o minune. În luna februarie îmi aduc aminte de fiecare dată de asta… Am mers mai departe. Am început procedurile pentru fertilizarea in vitro. Nu mai puteam sta aşa să aşteptăm la nesfârșit.

Prima procedură, cu multă speranță, rezultatul a fost de 0,3, ceva de genul ăsta, nimic. Am zis că prima încercare nu contează. A doua încercare… nici nu mai ştiu ce s-a întâmplat cu cele dintre prima şi ultima. La un moment dat mă duceam la serviciu să muncesc doar ca să am bani să pot să fac fertilizare in vitro. Încă una, şi încă una. A trecut vara. Niciuna dintre fertilizări nu a prins, nici măcar o singură dată nu am rămas însărcinată datorită tratamentelor.

Când am văzut ultima analiză care era tot zero, eram cu soţul meu în maşină. Eu nu am putut să mă uit. S-a întors către mine şi mi-a zis: «O să învingem noi şi analiza asta!». Eu plângeam în hohote şi el nu mai ştia ce să îmi facă. Ştiu că e greu de crezut. Întotdeauna am încercat să stau cu zâmbetul pe buze şi să nu arăt lucrurile prin care am trecut. Am încercat să păstrez lucrurile mai mult pentru mine şi pentru noi, acasă…

După patru luni, după ce am renunţat la fertilizări, mi-a întârziat ciclul menstrual. Am zis: «E vreo dereglare, cine ştie?». Mi-am sunat medicul. Mi-a zis să fac un test de sarcină. Am zis: «Da, da, bine…». Îmi aduc aminte că m-am trezit dimineaţă pe la șapte duminică, am făcut testul şi l-am aruncat pe chiuvetă. Am zis că îl citesc când mă trezesc pe la nouă-zece. Când l-am aruncat pe chiuvetă, am crezut că nu văd bine. Se pozitivase, erau două liniuțe roşii roşii. Am deschis uşa de la baie şi am început să ţip. Era șapte dimineaţa”, a declarat Gabriela Cristea.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..