Home Stiri mondene Gabriela Cristea are probleme din cauza divorțului de Marcel Toader

Gabriela Cristea are probleme din cauza divorțului de Marcel Toader

de Buinoschi Andreea

În anul 2013, Gabriela Cristea și Marcel Toader au divorțat. În urma separării, prezentatoarea a rămas cu o mașină de lux pe care a condus-o mult timp după aceea.

Conform celor de la wowbiz.ro, valoarea mașinii s-ar ridica la 40.000 de euro și, potrivit unor surse apropiate acesteia, nu doar că a fost chemată în instanță, dar trebuie să și plătească valoarea mașinii. Se pare că totul este cauzat de intrarea în insolvență a firmei lui Marcel Toader, după decesul acestuia. În cazul în care Gabriela refuză să renunțe la mașină, va trebui să plătească cei 40.000 de euro.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Maria Constantin, fosta soție a lui Marcel Toader, a fost invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Artista a spus ce părere are despre Gabriela Cristea, menționând că este o femeie rea, după care a adăugat că nu o cunoaște personal, dar fostul ei soț i-a mărturisit acest lucru.

La auzul acestor vorbe, „mama adoptivă” a Gabrielei Cristea a reacționat imediat, spunând că nici Maria nu este perfectă. „Și Gabriela putea să iasă la atac și să o critice însă nu a făcut-o, pentru că acest aspect nu o interesează pe ea, pe ea nu o interesează viața nimănui. Duduia Maria nu are niciun drept să vorbească despre Gabriela. Gabriela își vede de viața ei și atât. Păcat că Maria a trebuit să arunce asemenea vorbe. Fata asta chiar nu avea de ce să își dea cu părerea.

Ca o mică paranteză, vreau să iți zic că m-am întâlnit cu Maria prin mall, în Băneasa, la shopping și era și soțul meu cu mine și el mi-a zis: «Ia uite ce s-a îngrășat fata asta!». Deci Maria să se uite în oglindă, că a făcut un fund de nu mai intră pe ușă”, a spus Paula Crăciunescu, potrivit celor de la playtech.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..