Home Stiri mondene Gabriela Cristea, de urgență la spital. Imaginea care i-a îngrijorat pe fani

Gabriela Cristea, de urgență la spital. Imaginea care i-a îngrijorat pe fani

de negriuelena

Gabriela Cristea a avut parte de o noapte de coșmar, întrucât fetița sa cea mică, pe nume Iris, a avut probleme de sănătate și a necesitat deplasare de urgență la spital.

Îndrăgita prezentatoare TV și soțul său, Tavi Clonda au decis că este cazul să meargă de urgență la medic atunci când micuței i s-a făcut rău în noaptea de marți spre miercuri.

Charismatica brunetă a postat un mesaj pe conturile sale de socializare pentru a își ține fanii la curent, dezvăluind ce a pățit fetița și care este diagnosticul pus de medic.

Mesajul este însoțit și de o imagine din spital, în care se poate observa pe fața Gabrielei cât de mult a afectat-o cele întâmplate cu fetița ei.

„Trezit ieri dimineaţă cu chef de joacă, aniversat șase luni, brusc febră pe la prânz, scaun moale, plecat la medic şi pe drum regurgitat în maşină.

Internat urgent, tratament, noapte albă, febră mare dimineaţa la 5:00 şi azi o luăm de la capăt.

Thea Iris Selena are gastroenterocolită!”, a scris Gabriela Cristea.

Iris a fost creștinată luna aceasta, pe data de 6, iar la eveniment au luat parte în jur de o sută de persoane, printre care s-au numărat membri ai familiilor celor doi părinți, dar și prieteni foarte apropiați.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda mai au o fetiță mai mare, Victoria.

„Între biserică și petrecere, am avut cred un răgaz de zece secunde, în care m-am dus lângă soțul meu și l-am întrebat:

«Vrei să fugim și să ne întoarcem peste două zile?»

Nu, n-o să fie cazul, pentru că este destul de dificil cu doi copii, mai ales că Victoria își dorește mult să stea doar cu noi”, a declarat în ziua botezului Gabriela Cristea, la Agenția VIP

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies