Home Stiri mondene Gabriela Cristea i-a uimit pe toți. Iată cum a apărut pe rețelele sociale!

Gabriela Cristea i-a uimit pe toți. Iată cum a apărut pe rețelele sociale!

de Buinoschi Andreea

Gabriela Cristea este considerată una dintre cele mai sincere persoane din mediul online. Aceasta îi ține mereu pe fanii săi la curent cu ceea ce i se întâmplă și nu a făcut excepție nici această situație.

Gabriela a avut mereu o prezență impecabilă în mediul online. Mereu aranjată și machiată, aceasta este un model de feminitate pentru multe fete, mai ales că a și slăbit. Însă, cu toate acestea, Gabriela i-a lăsat muți de uimire pe fanii săi, după ce a postat câteva poze de-a dreptul uluitoare.

Aceasta a vrut să le arate fanilor săi cum arată ea la primele ore ale dimineții, demontând, în acest fel, toate  stereotipurile conform cărora toată lumea are o față impecabilă imediat cum se trezește.

„Încă «chioară» de somn, noaptea a fost «prea scurtă». Bună dimineața și vouă!”, sunt cuvintele pe care Gabriela Cristea le-a scris în dreptul fotografiilor.

Reacțiile fanilor au fost împărțite. Unii au lăudat-o pentru curajul pe care l-a avut de a posta nemachiată și imediat cum s-a trezit, în timp ce alții au criticat-o. „Un pic bosumflată, dar tot frumoasă. Frumusețea stă în ochii privitorului”, „Urâtă mai ești dimineața”, „Vrei să pari foarte interesantă și curajoasă, dar cazi în penibil”, sunt reacțiile pe care Gabriela le-a primit.

Așadar, Gabriela Cristea a vrut să le arate fanilor cât este ea de sinceră. A postat trei poze în care apare nemachiată, imediat cum s-a trezit, și nu i-a fost teamă de ce urma lumea să spună. Cu toate acestea, se pare că nici reacțiile negative ale fanilor nu au doborât-o, deoarece, deși știa că urma să primească și comentarii mai puțin frumoase, a vrut să apară în mediul online așa cum este ea în spetele camerelor de filmat…

Sursa

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies