Home Stiri mondene Gabriela Cristea, primele declarații despre cel de-al treilea copil

Gabriela Cristea, primele declarații despre cel de-al treilea copil

de negriuelena

Gabriela Cristea se numără printre cele mai îndrăgite vedete de televiziune, iar fanii, în număr foarte mare, așteaptă cu nerăbdare noutăți despre activitatea și familia sa minunată.

Deoarece are o legătură foarte frumoasă cu fanii săi, aceasta este deschisă în privința vieții sale personale, astfel că, de cele mai multe ori, le răspunde.

Prezentatoarea TV de la Antena Stars a dorit să clarifice, de curând, situația despre cea de-a treia sarcină, punând capăt speculațiilor și curiozității fanilor săi, care o întrebau des când i se va mări familia cu încă un membru, mai ales băiețel.

Simpatica brunetă a oferit răspunsul prin intermediul contului său de Instagram, precizând cu sinceritate, că este o perioadă în care atât ea, cât și soțul său, Tavi Clonda, se focalizează pe viața profesională.

Așadar, cei doi încă nu iau în calcul cea de-a treia sarcină, pentru că și-au neglijat cariera în ultimii ani pentru a se ocupa de cele două fetițe superbe pe care le au.

 „Dragilor, știu că ne doriți și un băiețel, dar a venit momentul ca eu și soțul meu să ne fixăm toată atenția și către viața profesională, (proiecte TV și online, evenimente, concerte etc.) carieră ușor lăsată deoparte în ultimii ani, din cele două motive minunate apărute în viața noastră, fetele.

 Am simțit nevoia să fac public acest mesaj, întrucât am tot fost sunată și întrebată de colegii din presă și nu numai, dacă sunt însărcinată din nou.

Nu, nu sunt însărcinată, ba, mai mult, va așteptăm anul viitor cu proiecte frumoase pe care abia așteptăm să vi le prezentăm!

Și nu uitați: emisiunea «Like a Star»”,este mesajul pe care l-a scris Gabriela Cristea pe Instagram..

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies