Home Stiri mondene Gabriela Cristea și-a aniversat ziua de naștere. Vedeta a împlinit 46 de ani

Gabriela Cristea și-a aniversat ziua de naștere. Vedeta a împlinit 46 de ani

de Buinoschi Andreea

Ieri, Gabriela Cristea a împlinit 46 de ani. Vedeta a declarat că este foarte fericită și se simte împlinită, deoarece are tot ceea ce și-a dorit mereu. Familia pe care o are și cariera de succes sunt cele două lucruri ce îi umplu sufletul de fericire în fiecare zi, dar, cu toate acestea, Gabriela mai are o rugăminte de la anul pe care tocmai l-a început.

„Dragă 46, mă bucur că de acum faci parte din viata mea. Mă simt confortabilă cu tine, am tot ce îmi doresc și cred ca ne vom înțelege tare bine, atâta timp cât ne vom respecta. Vreau să trăiesc multe cu tine în anul ăsta, să mă bucur de tot și să îi am pe ai mei sănătoși, să zâmbesc mult și să-ți simt maturitatea. Îti cer doar un strop de clemetență și sunt sigură că ne vom înțelege minunat. Bine ai venit în viața mea! 🌈 #bygabrielacristea”, a scris prezentatoarea pe contul său de Instagram.

Fanii au reacţionat şi ei imediat şi i-au transmis doar gânduri pozitive. „La mulți ani cu sănătate, fericire și multe bucurii alături de cei dragi! 💐🥂🎂🎉🎊😘🤗❤️”, „La mulți ani minunati, Gabriela!!🌹❤️🎂”, „La mulți Ani iubita 😍💋💋💋”, „La multi ani, frumosi!! ❤️🥰 ”, „ La multi ani sănătoși alături de cei dragi!”, sunt doar o parte dintre comentariile primite de Gabriela.

Tavi Clonda, soţul vedetei, a avut şi el câteva cuvinte de spus, arâtându-le tuturor cât de mult îşi iubeşte partenera. Azi e ziua de nastere a iubitei mmele sotii! La multi Ani, iubita mea! Sa fii sanatoasa, pentru ca fericita esti, de iubita nu mai spun! Alaturi de tine mi-am implinit visul de a face o familie plina de iubire!
Esti exact ce mi-am dorit si aventura continua!
Te iubesc!❤️💪🏼✌🏼👨‍👩‍👧‍👧, este mesajul postat de Tavi Clonda…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies